„NU” bomboanelor agricole, la meci!

„NU” bomboanelor agricole, la meci!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Suporterii Oţelului cer oficial Jandarmeriei interzicerea seminţelor pe stadion *

V-aţi obişnuit cu cereri privind interzicerea vuvuzelelor? Iată că suporterii Oţelului au idei şi mai moderne dar şi apropiate de specificul local.

Despre incidente, la trecut

Întâlnindu-se faţă în faţă, vineri după-amiază, la stadionul Oţelul jandarmii, Poliţia, reprezentanţii Clubului Oţelul şi suporterii acestuia au ajuns la concluzia că de fair-play nu se satură nimeni.

Totuşi, suporterii şi-au făcut publice nemulţumirile vizavi de problemele avute în deplasările din sezoanele trecute, de la Ploieşti şi de la Braşov, în care s-au înregistrat incidente între fanii gălăţeni şi firmele de securitate care asigurau paza pe stadioanele respective.

Curcubeu pe „Oţelul”

Din partea clubului Oţelul, Viorel Anghelinei i-a informat pe jandarmii gălăţeni în legătură cu măsurile de siguranţă care se aplică la Galaţi, la intrarea în stadion, începând cu noul sezon.

„Fiecare zonă a stadionului va fi personalizată printr-o culoare, astfel: Tribuna 1 – albastru; Tribuna II – roşu; Peluza 1 – gri şi Peluza 2 – galben. Această decizie a fost luată pentru o mai bună coordonare şi pentru uşurarea accesului fanilor în stadion”.

Campanie pentru un public tânăr

Comandantul Jandarmeriei Galaţi, colonelul Mircea Olaru, a anunţat lansarea campaniei de atragere a publicului tânăr la stadion. Campania va fi demarată împreună cu reprezentanţii clubului Oţelul Galaţi, prin participarea unui jandarm, a unui fotbalist al echipei locale, dar şi a unui suporter la discuţiile cu liceenii gălăţeni.

Fără seminţe

De asemenea, foarte important, suporterii Oţelului au cerut clubului şi forţelor de ordine iniţierea unei campanii de "eradicare" a seminţelor de pe stadionul din Galaţi, la fel cum se practică în fotbalul de peste graniţă, dar mai nou şi la majoritatea echipelor din Liga I.

Citit 1986 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.