Ciolacu: Ministrul Finanțelor va cere urgentarea despăgubirilor pentru urmașii victimelor din dosarul „Colectiv”

Ciolacu: Ministrul Finanțelor va cere urgentarea despăgubirilor pentru urmașii victimelor din dosarul „Colectiv”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a precizat miercuri că ministrul de Finanţe, Adrian Câciu, va solicita în şedinţa de Guvern luarea unei decizii astfel încât familiile victimelor din dosarul „Colectiv” să primească urgent despăgubirile stabilite de instanţă, informează Agerpres.

„Ministrul Finanţelor va solicita, în şedinţa de guvern de astăzi, luarea unei decizii astfel încât familiile victimelor din dosarul 'Colectiv' să primească urgent despăgubirile stabilite de instanţă. Oamenii aceştia atât de crunt loviţi de soartă nu trebuie umiliţi”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

El a adăugat că există două variante de rezolvare a problemei, astfel încât instituţiile statului desemnate de justiţie cu plata despăgubirilor civile „să primească fondurile necesare pentru efectuarea plăţilor”.

„Sunt convins că premierul va înţelege necesitatea unei decizii rapide astfel încât familiile victimelor de la 'Colectiv' să vadă din partea statului, după atâţia ani de chin, corectitudine şi umanitate”, a menţionat Marcel Ciolacu.

Citit 656 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Iulie 2022 12:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.