Ce program de funcționare au artezienele din Galați

Ce program de funcționare au artezienele din Galați
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

De la ora 10,00 la ora 22,00, acesta este, potrivit Primăriei municipiului Galați, programul de funcționare al fântânilor arteziene de pe domeniul public. Firește, dacă artezienele nu au cumva probleme de funcționare, așa cum s-a întâmplat, de pildă, miercuri, 20 iulie 2022, când "Fata pe valuri" se usca fără un strop de apă, privind cu jind la celelalte arteziene de la Romarta și Spicu, care mai reușeau să răcorească atmosfera. Situația "Fetei pe valuri" era în curs de remediere, după cum ne-au asigurat autoritățile.
Mai trebuie spus că, tot miercuri, deși ceasul depășise ora 10,00, nu funcționau nici fântâna de la intrarea în Parcul "Eminescu" nici cea de lângă fostul magazin "Modern". Tot în arșiță zăcea şi arteziana degradată din piațeta de la Biserica Greacă.
Am primit asigurări că seceta prelungită nu va afecta funcționarea fântânilor arteziene, singurele care mai pot răcori un Galați cu puțină umbră și multe betoane.
Foto: Anca Melinte

Citit 1154 ori Ultima modificare Joi, 21 Iulie 2022 07:03

2 comentarii

 • postat de carmen
  Joi, 21 Iulie 2022 11:07
  195.32.91.***
  primaria zice multe ,face putin...asa si cu artezienele ..cu taraite copii ,nu ati fost cuminti ,nu dam ,...dar cand e vb de ,,refacut,,adica dat bani ,numai laude .....acum hai sa ,,vedem,, artezienele din alte tari cum functioneaza azi aici maine la fontane de trevi sau in alta parte si vrem galati turistic ,ce imi plac cum gandesc unii ,dupa ce si au luat pastilele ... ...
  1
  4
  Raportează
 • postat de Mihnea
  Joi, 21 Iulie 2022 07:56
  5.13.148.***
  In pretul cafelei servite la terasele din apropiere sunt incluse cheltuielile serviciului de racorire a aerului din zona sau este bonus din partea primariei ?
  1
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.