Bărbat ucis cu o lovitură de pumn pe terasa unui bar

Bărbat ucis cu o lovitură de pumn pe terasa unui bar
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Un localnic din comuna gălățeană Băleni a murit în urma unei altercații pe care a avut-o cu un consătean care îi era și vecin. Cei doi s-au întâlnit la o cârciumă din comună și, pe fondul consumului exagerat de alcool, a avut loc agresiunea care s-a soldat cu moartea victimei și arestarea criminalului.


O singură lovitură de pumn i-a fost fatală lui Ionel Bolomadîr, un localnic din comuna Băleni, pentru care viața a însemnat traiul în singurătate, muncă pe unde a apucat și băutură din belșug. Încadrat în acest profil a fost și vecinul său, care locuia la câteva case distanță, Ionel Buzenche. Nu aveau treabă unul cu celălalt, fiecare muncind pe unde apuca pentru a-și câștiga banii necesari minimei existențe și mai ales băuturii. Nu la fel de străini erau unul de celălalt când se întâlneau pe la cârciumi și se îmbătau, atunci spiritele încingându-se între ei pe motive dintre cele mai minore. Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când, aflați pe terasa unui bar din Băleni, după ce au consumat alcool din belșug, au intrat într-un dialog deloc pașnic. Nu a lipsit mult pentru ca Buzenche să îi tragă un pumn zdravăn în față lui Bolomadîr, acesta, aflat în stare avansată de ebrietate, neputând să mai rămână în picioare. A căzut cu capul de beton și a rămas lat, fiind preluat de salvare și adus la Spitalul de Urgență din Galați, în stare critică. A murit trei zile mai târziu, medicii legiști concluzionând, fără putință de tăgadă, că lovitura i-a fost fatală. ”În urma necropsiei s-a stabilit că victima a suferit un traumatism cranio-cerebral acut grav produs prin agresiune, cu hematom extradural parieto-tepopri-occipital drept și hemoragie subarahnoidiană frontală dreapta. Examenul toxicologic a indicat o îmbibație de alcool în sânge de 2,82 g/litru”, se arată în raportul medicilor legiști, reținut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, care fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte. Ionel Buzenche, în vârstă de 53 de ani, a fost reținut și dus în fața instanței de judecată, care a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. El riscă o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între 6 și 12 ani.

Citit 7557 ori Ultima modificare Miercuri, 03 August 2022 07:28

1 comentariu

 • postat de jeo.
  Miercuri, 03 August 2022 11:07
  89.39.81.***
  hematom extradural parieto-tepopri-occipital drept și hemoragie subarahnoidiană frontală dreapta. Examenul toxicologic a indicat o îmbibație de alcool în sânge de 2,82 g/litru” Subarahnoidiana....Adica ia dato la ...paianjan?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.