Cine sunt cei doi adjuncţi de la Inspectoratul Şcolar Judeţean

Cine sunt cei doi adjuncţi de la Inspectoratul Şcolar Judeţean
Evaluaţi acest articol
(54 voturi)

UPDATE. Inspectoarea general-adjunctă Iolanda Bulgaru a fost timp de 15 ani (din 2007) directoarea Liceului Tehnologic "Eremia Grigorescu" din Tg. Bujor, perioadă în care instituţia câştigă o mulţime de proiecte de investiţii. Este absolventă a Colegiului Naţional "Vasile Alecsandri", după care a urmat Facultatea de Sociologie, Pedagogie, Psihologie la Bucureşti, pe care a finalizat-o în 1999, an în care a devenit profesor titular la instituţia pe care a condus-o până la numirea în funcţie. În 2011, obţine şi diplomă de studii postuniversitare în specializarea Management educaţional.

Inspectorul şcolar general-adjunct Florin Andronic este profesor de Educaţie fizică şi sport din 2002, când a devenit titularul Şcolii nr. 18. În 2009, se transferă la Şcoala nr. 29, unde din 2012 va ocupa funcţia de director-adjunct. Din 2017 până în 2022, este directorul prim al aceleiaşi instituţii, iar din ianuarie 2022 este director-adjunct, prin concurs.

În paralel cu activitatea didactică, Florin Andronic este, din 2005, şi antrenor al echipei de handbal a Clubului Sportiv Universitar Galaţi, alături de care obţine numeroase premii la competiţii. 


Schimbare de adjuncţi în conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Galaţi (ISJ). Începând cu data de 1 septembrie, au expirat mandatele foştilor inspectori şcolari generali-adjunţi, Selena Costea şi Adrian Diacănu. 

Prin urmare, funcţiile au fost preluate, prin ordin de ministru, de către Iolanda Narcisa Bulgaru, care a fost mulţi ani directoarea Liceului Tehnologic "Eremia Grigorescu" din Tg. Bujor, şi de către Florin Andronic, care a fost director şi director-adjunct la Şcoala nr. 29. 

Vom reveni cu amănunte.

Citit 21548 ori Ultima modificare Vineri, 02 Septembrie 2022 17:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.