Acces gratuit pentru elevii de 10 la „Danube Rock Sounds”

Acces gratuit pentru elevii de 10 la „Danube Rock Sounds”
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Festivalul Danube Rock Sounds, ajuns la cea de-a opta ediție, se va desfășura în perioada 16-18 septembrie 2022, la Plaja „Dunărea”, iar elevii cu medii generale de 10 încheiate în anul școlar anterior vor avea acces gratuit, anunță Primăria Galați.

Iubitorii de rock vor putea asculta live trupe îndrăgite precum Alternosfera, The Mono Jacks, Vița de Vie, Trooper, Robin and the Backstabbers, Omul cu Șobolani, Bogdan Simion și Lăutarii de Mătase, Domino, Implant pentru Refuz, Mihail, The Schnitzels, Dimitri’s Bats, Pinholes, Dl. Goe, Hvnds, Melting Dice.

Concertele vor începe zilnic de la ora 18,30, iar accesul publicului se va face începând cu ora 17,30.

Conform Primăriei, abonamentele și biletele pentru festival se pot achiziționa online de pe iabilet.ro sau din rețeaua de distribuție IaBilet (magazinele Flanco, librăria Bookcity Galați, automatele SelfPay).

Până pe 16 septembrie, abonamentele costă 230 de lei, iar biletele de zi 99 de lei. Elevii cu medii generale de 10.00 (clasele V-XII) încheiate în anul școlar anterior vor avea acces gratuit, în baza invitațiilor pe care le pot ridica de la secretariatele unităților de învățământ.

Elevii și studenții își pot cumpăra abonamente cu reducere, valabile exclusiv cu un act doveditor la intrarea în festival la prețul de 190 de lei. Mai multe tipuri de pachete sunt disponibile pe https://www.iabilet.ro/bilete-danube-rock-sounds-2022-77643/.

Mai multe detalii și informații la zi veți găsi vizitând pagina oficială de Facebook: https://www.facebook.com/RocklaDunare/.

 

Citit 814 ori Ultima modificare Luni, 12 Septembrie 2022 11:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.