Șoferițele Bolt pot accepta curse cerute doar de femei

Șoferițele Bolt pot accepta curse cerute doar de femei
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Șoferițele Bolt din Galați, dar și din alte zece orașe mari din România au posibilitatea de a accepta curse cerute doar de femei, conform unui comunicat al companiei, citat de Mediafax.

Bolt a anunțat că testează „Women for Women”, o opţiune care le oferă conducătoarelor auto posibilitatea de a accepta curse solicitate doar de femei. Opţiunea este disponibilă în aplicaţie, iar conducătoarele auto care aleg să o activeze vor fi conectate exclusiv cu pasagere. La rândul lor, pasagerele pot utiliza acest serviciu pentru a solicita maşini conduse doar de femei. Preţul acestor curse este acelaşi cu cel standard, precizează compania.

„Estimările noastre arată că mai puţin de 5% din totalul şoferilor activi pe platforma Bolt sunt femei. Drept urmare, «Women for Women» încurajează femeile să devină şoferi, să aleagă un loc de muncă cu program flexibil, care le permite să-şi organizeze munca în paralel cu alte activităţi desfăşurate zilnic”, a declarat Cristian Sălceanu, Bolt Romania Country Manager.

Noua opţiune de călătorie este inclusă în aplicaţie şi poate fi activată sau dezactivată în funcţie de preferinţe - atât de conducătoarele auto, cât şi de pasagere - fiind disponibilă în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Constanţa, Timişoara, Oradea, Braşov, Sibiu, Craiova, Ploieşti şi Galați.

Conducătoarele auto partener Bolt care folosesc această opţiune nu vor fi penalizate atunci când anulează o cursă, dacă persoana care aşteaptă să fie preluată se dovedește a nu fi femeie, deși comanda a fost făcută cu opțiunea «Women for Women».

Citit 1052 ori Ultima modificare Luni, 19 Septembrie 2022 17:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.