Comisarul gălățean Daniel Tudorache, detașat disciplinar la Brăila

Comisarul gălățean Daniel Tudorache, detașat disciplinar la Brăila
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Scandalul izbucnit, pe 29 iulie, în sediul Comisariatului Județean Galați al Gărzii Naționale de Mediu, între comisarul Daniel Tudorache (fost subprefect de Galați) și comisarul-șef Sorin Dănăilă (detalii AICI), are consecințe și pe cale administrativă, nu numai penală. Astfel, comisarul Tudorache, cel care ar fi pornit conflictul fizic cu superiorul său, a fost mutat disciplinar la Brăila, pe baza unui raport al Comisiei de disciplină a Gărzii Naționale de Mediu.

"Detașarea temporară a domnului comisar Tudorache Daniel Ovidiu, de la Comisariatul Județean Galați la Comisariatul Județean Brăila din cadrul Gărzii Naționale de Mediu, s-a dispus ca urmare a raportului Comisiei de Disciplină nr. 386/CD/25.08.2022, în conformitate cu prevederile  art. 492 alin. (10) din OUG nr.57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare", se arată în răspunsul oficial primit de "Viața liberă" și semnat de comisarul general Aurelian Păduraru, gălățean și el.

Reamintim că este pe rol și un dosar penal în cazul respectiv, instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați.

Citit 6354 ori Ultima modificare Sâmbătă, 24 Septembrie 2022 02:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.