UPDATE Adolescentul căutat de Poliție a fost găsit

UPDATE Adolescentul căutat de Poliție a fost găsit
Evaluaţi acest articol
(37 voturi)

UPDATE. Adolescentul a fost găsit în Gara de Nord din București. "În urma investigațiilor efectuate s-a stabilit că minorul a cumpărat un bilet din gara CFR Galați și s-a urcat în trenul cu destinatia București, cu plecare la ora 14.45. A fost recunoscut de mama sa in urma vizionarii inregistrarilor video de pe camerele video", a anunțat IPJ Galați în urmă cu puțin timp.


L-ati văzut? Acest adolescent este căutat de poliție * Poliţiştii gălățeni caută un adolescent, de 13 ani, care a plecat de acasă și nu a mai revenit. Băiatul a fost dat dispărut de mama vitregă în urma unei discuții pe care acesta ar fi avut -o cu tatăl lui.

"La data de 30 septembrie 2022, ora 16.30, polițiștii Secției 2 Poliție Galați au fost sesizați de către o femeie, din municipiul Galați, despre faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 12.30, fiul său vitreg, Drutu Angelin George, de 13 ani, a plecat de la domiciliu, în urma unei discuții telefonice avute cu tatăl său, aflat în străinătate, și nu a mai revenit.

Tânărul are ca semnalmente: înălțime - 1,60 metri, greutate - aproximativ 60 de kg, păr șaten, ochi verzi.

La momentul plecării, minorul era îmbrăcată cu un pantalon tip blug, de culoare albastră, cu rupturi și pantofi sport, de culoare albă", anunță IPJ Galați.

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la găsirea acestuia, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Citit 20120 ori Ultima modificare Vineri, 30 Septembrie 2022 22:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.