Un biciclist a fost ucis de o ambulanță în misiune

Un biciclist a fost ucis de o ambulanță în misiune
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Evenimentul a avut loc în această dimineață, în apropierea Tecuciului, victimă fiind un biciclist care nu ar fi fost echipat corespunzător și care nu a fost observat de ambulantierul care transporta un pacient la Spitalul din Tecuci. La data de 03 octombrie 2022, în jurul orei 05:00 a avut loc un accident rutier mortal pe DN24, între localitățile Munteni și Tecuci.

"Un bărbat de 64 ani, în timp ce conducea o autospecială tip ambulanță, care avea în funcțiune sistemele luminoase deoarece transporta un pacient, cu direcția de deplasare către municipiul Tecuci, la km 25+300 ar fi surprins și accidentat mortal un biciclist care s-ar fi deplasat în apropierea axului drumului în același sens de mers.

În urma impactului, biciclistul, un bărbat de 30 ani, din comuna Vânători, a decedat. Acesta nu purta nici un element reflectorizant iar bicicleta nu era echipată cu lumini sau elemente reflectorizante, în afară de catadioptrii de la pedale. Zona producerii acestui accident rutier este neiluminată", au constatat polițiștii.

Surse din cadrul anchetei susțin că șoferul ambulanței posedă permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ.

A fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă, urmând a se stabili împrejurările în care s-a petrecut acest tragic accident rutier.

Citit 1726 ori Ultima modificare Luni, 03 Octombrie 2022 11:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.