Gălățeancă obișnuită cu bătaia, tăiată de concubin

Gălățeancă obișnuită cu bătaia, tăiată de concubin
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

O tânără din județul Galați a ajuns la spital cu multiple leziuni, în urma unui conflict cu bărbatul cu care trăiește și cu care are doi copii mici. În ciuda faptului că rănile erau evidente urmări ale unei agresiuni, victima i-a mințit inițial pe medici și pe polițiști, susținând că s-a autoaccidentat. În urma expertizei medico-legale, a reieșit că cel care i-a pus viața în pericol a fost bărbatul, reținut și arestat preventiv pentru tentativă de omor.

Scandalurile între Mariana Daniela și concubinul ei, George Alexandru Mandi, s-ar fi ținut lanț, în ciuda faptului că trăiau de ceva ani sub același acoperiș și aveau împreună chiar și doi copii, unul de 7 ani și unul de doar 8 luni. Femeia nu a putut să se rupă de individul care nu o dată ar fi recurs la forța fizică și chiar i-a trecut cu vederea accesele de furie, deși aveau de suferit și ea, și copiii, de fiecare dată când bărbatul își vărsa nervii.

Așa s-a întâmplat și zilele trecute, când o ceartă ce ar fi pornit de la o criză de gelozie a bărbatului, care ar fi vrut să îi verifice telefonul în ideea că ar putea găsi cine știe ce chestii compromițătoare, a degenerat și s-a finalizat cu internarea în spital a Marianei. Tânăra ar fi încasat mai multe lovituri și chiar ar fi fost tăiată cu un cuțit în zona abdominală, însă urmele lăsate pe trupul ei de actele de violență ale bărbatului aveau să capete o explicație ciudată și în fața medicilor, și a polițiștilor.

Femeia a susținut că s-a autoaccidentat, lucru contrazis de medicii legiști care au stabilit că suferise leziuni în urma lovirii de un corp dur, a mușcăturilor și a înjunghierii cu o armă albă.

"Persoana vătămată prezenta o plagă înțepată tăiată nepenetrantă abdominală, escoriații și echimoze circulare la nivelul brațelor și picioarelor. Rezultă că modalitatea în care s-a săvârșit infracțiunea, obiectul folosit și zona vizată au fost de natură a contura că infracțiunea de tentativă de omor săvârșită asupra unui membru de familie a fost săvârșită de către suspectul Mandi George Alexandru", au susținut procurorii, în baza constatărilor medicilor legiști.

Bazat că partenera sa de viață nu îl va deconspira, agresorul a și plecat câteva zile de acasă, mai întâi la un prieten, apoi la un hotel din zona Tecuciului. A fost reținut de poliție și prezentat de procurori instanței de judecată. Tribunalul Galați a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de omor asupra unui membru al familiei.

Citit 4077 ori Ultima modificare Marți, 04 Octombrie 2022 08:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.