În Parcul „Eminescu” se montează ghirlandele de Sărbători

În Parcul „Eminescu” se montează ghirlandele de Sărbători
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Deși abia am trecut de jumătatea lunii octombrie, în mai toate magazinele au apărut deja produse și decorațiuni cu specific de Crăciun, iar operatorul serviciului de iluminat public a început montarea instalațiilor de iluminat festiv în oraș. O ghirlandă luminoasă era montată, joi dimineață, la intrarea în Parcul "Mihai Eminescu", iar arborii din jur așteptau și ei să fie gătiți.

Ca și anul trecut, operațiunile au început din vreme, pentru a profita de timpul favorabil, anticipând și zilele când nu se va putea lucra, din cauza condițiilor meteo.

Lucrările și instalațiile sunt executate și furnizate de către operatorul serviciului de iluminat public care are contract cu Primăria Galați pentru perioada noiembrie 2019 - noiembrie 2023, respectiv asocierea SC Flash Lighting SRL - SC MK Illumination SRL. Valoarea potențial maximală a contractului este de 12.738.031,72 lei fără TVA, pentru cei patru ani. Este vorba de un contract de prestări servicii pentru iluminatul public, care include și componenta de iluminat festiv.

Instalațiile de iluminat festiv se vor aprinde în apropierea Sărbătorii Sfântului Andrei.

Foto: Anca Melinte

Citit 1212 ori Ultima modificare Duminică, 11 Iunie 2023 20:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.