Tâlhărie cu arma într-o benzinărie din Sectorul 2

Tâlhărie cu arma într-o benzinărie din Sectorul 2
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Potrivit HotNews, angajații unei benzinării din Sectorul 2 al Capitalei au fost amenințați cu pistolul de un bărbat care a intrat peste ei având fața acoperită, apoi a furat mai multe bunuri. Poliția Capitalei anunțând vineri că autorul tâlhăriei a fost prins.

Conform Poliției Capitalei, în 18 octombrie, Secția 7 Poliție a fost sesizată că un bărbat necunoscut, care avea fața acoperită, i-a amenințat cu un pistol pe angajații unei benzinării din Sectorul 2, apoi a sustras mai multe bunuri.

În urma cercetărilor a fost identificat un tânăr în vârstă de 18 ani, "cunoscut cu preocupări de natură infracțională", și s-a stabilit că el ar fi fost ajutat de un bărbat de 32 de ani care ar fi supravegheat locul pentru a nu fi prinși, precum și traseul folosit ulterior comiterii faptei.

Joi, a fost pus în aplicare un mandat de percheziție la domiciliul tânărului de 18 ani, iar în urma perchezițiilor a fost găsit un pistol tip air-soft folosit la comiterea tâlhăriei. La scurt timp a fost depistat și dus la audieri și cel de-al doilea suspect, cei doi fiind reținuți pentru 24 de ore, pentru tâlhărie calificată.

Citit 736 ori Ultima modificare Vineri, 21 Octombrie 2022 12:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.