Electrica dă premii. Mai bine ar da facturile!
Foto: Sursa foto: Electrica Furnizare

Electrica dă premii. Mai bine ar da facturile!
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Electrica Furnizare a lansat, pe o rețea socială, o campanie de promovare a facturii electronice. Clienții care vor alege să primească factura electronic vor intra într-un concurs ale cărui premii sunt trotinete electrice, telefoane mobile și purificatoare de aer.

Poate n-ar fi rău ca Electrica Furnizare să-și rezolve problemele pe care le are cu softul și să trimită mai repede facturile restante, în orice formă ar fi ele, pe hârtie sau electronică.

Nu de alta, dar sunt gălățeni care acuză că nu au primit facturile de câteva luni și care se declară îngrijorați de sumele pe care le vor avea de achitat când vor primi suma totală de plată.

Citit 1996 ori Ultima modificare Vineri, 28 Octombrie 2022 09:48

4 comentarii

 • postat de Nicolo
  Duminică, 30 Octombrie 2022 21:10
  185.244.110.***
  Cea mai mare companie de hoti.Mi-au estimat un consum de 3197 kw pe 4 luni ,consum ce nu se regăsește pe contorul meu.Am. trimis poza cu indexul,am făcut plângere la ANR miau trimis tabelul cu indecși,degeaba..Am făcut două plângeri la anpc ,nu mia raspuns la niciuna.Platesc in prezent curent pe care nu l.am consumat.Am scris în jur de 20 m.ayluri la ei și nimeni nu ms baga in seama.Romani mutati-va cât mai repede de la ei.Le doresc să dea faliment cât mai repede.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Electrica aruncă nadă.
  Sâmbătă, 29 Octombrie 2022 03:25
  109.166.132.***
  Premii, premii, să mai stăvilească fuga clienților, de la Electrica la Hidroelectrica, care are preț mai avantajos pe Kw/h-65 bani și trimitere index prin telefon sau net, la 45 zile.
  0
  0
  Raportează
 • postat de ICTosca
  Vineri, 28 Octombrie 2022 11:27
  5.13.199.***
  ..Electrica, cuibusor de nebunii.. Nepoti, nepotele, amantute, verisoare...toata fauna de PCR (pile, cunostinte, relatii - si obligatii ) Lucreaza "dupa ureche" si incaseaza ca "fanariotii" Are dreptate @Alin. Si eu, de doua luni, transmit cu regularitate indexul in zadar. Distinsii nu ma baga in seama. Imi trec un consum estimat, la deruta. pentru ca apoi, profitand de ea, sa poata factura si incasa dupa nevoi...Si ele sunt multe, la o casa asa de mare. Electrica, cuibusor de nebunii si pusculita pentru partiduțe...Prevad un "divort" cat mai curand posibil de madama...Sa-si ia catrafusele si sa se duca la ma-sa, baba aia comunista care a educat-o si format-o.
  0
  8
  Raportează
 • postat de Alin
  Vineri, 28 Octombrie 2022 07:51
  95.76.3.***
  Mai nou vin cu regularizarea la 45 de zile in loc de 90
  smecherie simpla pentru prosti...Trimiti indexul online sau il comunici telefonic
  la data fixa asa cum ai facut mereu, iar Electrica te jumuleste de bani
  cu citirea indexului regularizat luat la 45 de zile (bineinteles dupa zile bune de la comunicarea ta)
  deci in permanenta platesti mai mult pt ca burtica ta sa toarca lin!
  Mama voastra de excroci ordinari!
  1
  15
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.