Viteză şi şase victime, la doar o lună de permis

Viteză şi şase victime, la doar o lună de permis
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Şapte tineri au văzut moartea cu ochii, iar singurul dintre ei care a scăpat nevătămat a fost şoferul *

„În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 2,00, şapte tineri s-au urcat în Audiul GL 043351 (cu o capacitate de doar cinci locuri), condus de Petru Luparu, în vârstă de 20 de ani, din Braniştea, posesor de doar o lună şi jumătate al permisului de conducere categoria B”, a declarat agentul-şef Ştefănache Stan (FOTO), purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Galaţi. Întreg grupul s-a pus în mişcare pe Drumul Naţional 25, spre Galaţi.

Doi adolescenţi răniţi – unul în stare gravă

Ceea ce era de aşteptat să se întâmple s-a petrecut întocmai. „Din cauza vitezei excesive, şoferul a pierdut controlul volanului, iar maşina a ieşit de pe carosabil la kilometrul 63+800, răsturnându-se.

În urma accidentului au fost grav răniţi Liliana Ivan, de 19 ani, din Independenţa, Georgel Moineagu, de 22 de ani, din Braniştea şi un adolescent de 17 ani, din Tudor Vladimirescu.

Ceilalţi trei pasageri, toţi din Braniştea - Ana Maia Matei, de 21 de ani, Andrei Lungeanu, de 23 de ani, şi un băiat de 17 ani au fost uşor răniţi în impact”, confirmă reprezentantul Rutierei.

Cercetările Poliţiei Rutiere continuă, pentru stabilirea cu certitudine a condiţiilor în care s-a produs accidentul, şoferul fiind investigat pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 1976 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.