UPDATE: Sediul Apă-Canal a fost spart cu un levier. Cu ce sumă au plecat hoții din birouri

UPDATE: Sediul Apă-Canal a fost spart cu un levier. Cu ce sumă au plecat hoții din birouri
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

UPDATE ora 13.46. Polițiștii au finalizat cercetarea la fața locului și au stabilit, împreună cu reprezentanții companiei Apă-Canal, că hoții au sustras suma de 50 de lei, dintr-unul dintre birourile sparte. În aceste condiții, a fost deschis dosar penal pentru furt calificat, urmând ca anchetatorii să strângă și alte probe pentru identificarea autorilor. 

--------------------------------------------

Spargerea a fost dată în cursul nopții trecute, vizat fiind corpul administrativ, în care se află birourile conducerii. Toate încăperile au fost răvășite de persoane care ar fi intrat în incintă după ce au forțat o fereastră cu un levier.

Potrivit reprezentanților companiei, la o primă evaluare, nu a fost furat nimic, deși în birouri era aparatură scumpă, laptopuri și calculatoare. La fața locului a fost chemată poliția, criminaliștii luând probe și analizând toate posibilele motive ale spargerii.

Ancheta ar putea fi îngreunată de faptul că în acea clădire nu sunt camere de supraveghere, singurul paznic aflându-se în post la poarta principală de acces. Nu ar fi exclus ca aceste aspecte să fi fost cunoscute de hoți, care au sperat că vor găsi totuși în birouri bani sau alte bunuri valoroase, de dimensiuni mici.

Citit 5419 ori Ultima modificare Joi, 17 Noiembrie 2022 13:48

5 comentarii

 • postat de Alin
  Vineri, 18 Noiembrie 2022 13:21
  95.76.2.***
  Hotul striga...Hotii!
  0
  3
  Raportează
 • postat de rosca
  Joi, 17 Noiembrie 2022 18:44
  5.13.223.***
  Am dorit si eu sa intru in ziua mare in intreprindere,dar paznicul vigilent,nu intri si a urmat multe interogari,dar portarul de noapte nu este paznic,el pazeste poarta sa nu se deschida din cauza vintului.Birourile nut se incuie la plecare ,ramin discuiate,este lumina pe holurile acelea fara geam spre exterior.Hotii or fi intrat prin canalele de evacuare a apei de ploaie.ca se poarte la noi. este tot om al societatii.bafta la descoperire.
  1
  6
  Raportează
 • postat de traiasca si infloreasca monopolul de partid si de administratie publica. restul, sa moara.
  Joi, 17 Noiembrie 2022 16:07
  89.39.81.***
  eu cred ca hotii au vrut sa modifice un index de apometru. la bloc, undeva. au reusit si au luat si 50 roni pret manopera. cred ca sint mai ieftini ca societatea care vinde cea mai scumpa apa in tara... apa in galati e mai scumpa ca in sahara. sa fim sanatosi.
  0
  24
  Raportează
 • postat de CLANTA
  Joi, 17 Noiembrie 2022 12:38
  86.124.202.***
  ia uite ca au si paza... platita... sa nu le fure poarta... :)))
  1
  29
  Raportează
 • postat de Dulaul batran,cel mai lent.dar cel mai bun.
  Joi, 17 Noiembrie 2022 12:33
  89.39.81.***
  Ati scris singurul paznic?Deci era paznic nu portar sau usier sau Agent paza la acces personal.Pai daca era Paznic asta are alta treabna de facut bai nene.Asta pazeste sa nu se intample asa ceva.Poate avea in dotare cherstii cu care sa asctioneze un caine doi dar nu sai pazeasca somnul ci o anumita parte a consemnului si care sa latre cand vin hotii.Sa-mi fie cu iertare dar la noi meseria de p[aznioc e tare cautata de un anumit gen de oameni.La spitale,la institutii,la scoli ,licee,privitii si admiratii in toata splendoarea lor ,ca nu stiu ce pazesc.Daca-i intrebati nici ei nu stiu.Dar iau salariu.Am impresia ca multi dintre ei nu cunosc intreaga incinta si nici ce i-ar intetresa pe hoti sa fure ca sa stie ce masuri sa ia.nu poti fi paznic si sa suni la 112 cand esti de noapte si auzi zgomot ca-ti sare o matza gardul.Probabil de asta sunt si platiti atat de bine.is numa apa din cauza rondurilor si verificarilor in spatiul arondat.Sa-mi fie cu iertare dar cum nu oricine tine volanul drept,se p[oate numi sofer,nu oricine are uniforma se poate numi paznic.Parerea me.
  2
  22
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.