Hoț prins în timp ce își vindea prada

Hoț prins în timp ce își vindea prada
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Un bărbat a fost reținut la scurt timp după ce a dat o spargere la o casă de pe strada Temișana, în municipiul Galați. Deși a operat rapid, sustrăgând mai multe bunuri printre care și un telefon mobil, individul nu a reușit să scape decât pentru puțin timp și asta deoarece proprietarul locuinței și-a dat seama că a fost jefuit, în momentul în care a văzut că o fereastră a locuinței fusese forțată. Acesta a sunat la 112, dându-le polițiștilor încă un amănunt, extrem de important. 

”Bărbatul a mai precizat că, la scurt timp, ar fi observat pe strada Calea Prutului o persoană de sex masculin, care ar fi intenționat să vândă altei persoane un telefon mobil sustras din locuința sa. Polițiștii s-au deplasat imediat la adresa indicată și au identificat un bărbat, de 46 de ani, pe care reclamantul l-a recunoscut ca fiind cel ce intenționa să vândă bunul sustras”, a precizat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Individul a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de furt calificat, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Citit 1060 ori Ultima modificare Vineri, 18 Noiembrie 2022 09:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.