Bazinul olimpic va intra în reabilitare în 2023

Bazinul olimpic va intra în reabilitare în 2023
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Prezența ministrului Eduard Novak la Galați, pentru programul Strategie Națională pentru Sport, a adus, totodată, și o promisiune pentru comunitatea gălățeană. Novak își dorește ca toate bazele sportive aflate sub egida ministerului să fie cedate către administrațiile locale.

Singura diferență referitoare la bazele sportive din Galați ce aparțin de minister și urmează să fie cedate către Consiliul Local sau cel Județean ar fi că bazinul olimpic din complexul "Dunărea" va fi reabilitat din fondurile Ministerului Sportului. ”Ne dorim ca bazinul să fie reabilitat începând cu anul următor. Ne dorim ca noi, din fondurile noastre, să reabilităm bazinul de înot”, și-a asumat ministrul Novak, în cadrul unei conferințe de presă susținute la Prefectura Galați.

Altfel, ministrul Novak a mai precizat că direcțiile județene pentru sport și tineret urmează să fie, de asemenea, trecute în subordinea Consiliilor Județene. ”Taberele de tineret vor ajunge la ministerul condus de doamna Firea”, a mai adăugat Novak.

Bazinul olimpic este închis încă din 2005, iar momentan se află într-un stadiu extrem de avansat de degradare, fiind acoperit de buruieni.

Citit 1259 ori Ultima modificare Vineri, 25 Noiembrie 2022 09:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.