Percheziții domiciliare într-un dosar de trafic de droguri. 10 persoane au fost arestate preventiv

Percheziții domiciliare într-un dosar de trafic de droguri. 10 persoane au fost arestate preventiv
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Nici mai mult, nici mai puțin de 18 mandate de percheziție domiciliară au fost puse în aplicare astăzi, 26 noiembrie, pe raza județelor Iași, Neamț, Galați și Timiș, într-o cauză în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc, trafic de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Conform anchetatorilor, mai mulți inculpați de pe raza orașului Târgu Frumos, județul Iași, au comercializat droguri de mare risc, droguri de risc și substanțe cu efecte psihoactive consumatorilor de astfel de substanțe de pe raza județului Iași, încă de la începutul acestui an. Procurorii au dispus reținerea a 12 inculpați, iar vineri, 25 noiembrie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Iași a dispus arestarea preventivă a 10 inculpați și măsura arestului la domiciliu față de ceilalţi doi.

Acțiunea a fost realizată cu sprijinul lucrătorilor de poliție judiciară din cadrul B.C.C.O. Timișoara, B.C.C.O. Galați, B.C.C.O. Bacău, Poliția Orașului Târgu Frumos, I.T.P.F. Iași și jandarmilor din cadrul din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău, Inspectoratelor de Jandarmi Județene Iași, Galați și Timiș. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Citit 1567 ori Ultima modificare Joi, 03 August 2023 07:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.