Se aprind luminiţele festive şi-ncepe distracţia!

Se aprind luminiţele festive şi-ncepe distracţia!
Evaluaţi acest articol
(17 voturi)

Luminiţele de sărbători care au împodobit oraşul se vor aprinde miercuri, 30 noiembrie 2022, la ora 17,30. Momentul oficial va avea loc în Grădina Publică, acolo unde se deschide „Târgul de Sfântul Apostol Andrei”. Până pe 4 decembrie, aici vor fi prezenți meșteri populari din diferite zone ale țării, iar în fiecare seară vor avea loc spectacole de muzică populară. Vor urca pe scenă artişti gălăţeni, dar şi invitaţi de marcă precum Valentin Sanfira, Laura Lavric, Viorica Macovei, Veta Biriș şi Adriana Ochișanu.

Şi tot de miercuri, 30 noiembrie, „Orășelul lui Moș Crăciun”, amenajat la Spicu, îi aşteaptă pe copiii de toate vârstele cu momente distractive, daruri de sărbători, patinoar în aer liber, gustări tradiționale, colinde, Atelierul lui Moș Crăciun, carusel, maşinuţe electrice, concurs de împodobit brazii, jocuri interactive și multe alte surprize.

La concurenţă cu cele două evenimente organizate de Primăria Galaţi vor fi „Serbările Sfântului Andrei”, de pe Faleza Superioară. Până pe 4 decembrie, organizatorii promit standuri cu delicii culinare tradiționale și produse meșteșugărești, dar și spectacole.

Foto: Primăria Municipiului Galaţi

Citit 4024 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Noiembrie 2022 07:55

2 comentarii

 • postat de Goe
  Miercuri, 30 Noiembrie 2022 05:36
  5.13.136.***
  Gata ,de astazi incepe distractia! Nimeni nu are voie sa fie suparat ,inmormantarile au fost sistate pana pe data de 4 decembrie cand orasul nostru este in sarbatoare ! Primaria anunta pe aceasta cale ca toti cei care dovedesc cu buletin si acte ca au datorii la banca,CAR sau camatari sunt scutiti de a mai face plati in aceasta perioada.Acest gest se va repeta in orasul nostru la fiecare mare sarbatoare numai pentru cei care dovedesc ca sunt din Galati !
  10
  18
  Raportează
 • postat de Galatean
  Miercuri, 30 Noiembrie 2022 04:29
  5.13.233.***
  Aseara la ora 20 in oras nimic nu era aprins
  17
  5
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.