Un cadru didactic gălățean, printre cei mai buni directori de liceu din ţară

Un cadru didactic gălățean, printre cei mai buni directori de liceu din ţară
Evaluaţi acest articol
(53 voturi)

Profesoara Corina Gavrilă, directoarea Liceului de Turism şi Alimentaţie "Dumitru Moţoc" din Galaţi s-a aflat printre cei 18 cei mai buni directori din ţară, în competiţia organizată de Asociaţia pentru Valori în Educaţie. Gala "Directorii anului 2022" s-a desfăşurat la Ateneul Român şi a premiat patru cadre didactice dintre cei 18 finalişti.

"Întrucât au fost depuse 210 de proiecte din toată ţara, faptul că m-am aflat printre cei 18 finalişti a însemnat foarte mult pentru mine, colegii şi elevii mei, pentru că rezultatul a fost unul realizat printr-un efort comun", ne-a declarat directoarea de la "Moţoc", Corina Gavrilă. Aceasta susţine că s-a înscris în competiţie pentru a promova unitatea de învăţământ pe care o conduce de foarte mulţi ani (a câştigat două concursuri, cu mandate de câte patru ani).

Secţiunea la care s-a calificat printre finalişti directoarea din Galaţi este ”Directorul anului 2022 pentru Antreprenoriat”. 

La Gală au participat, pe lângă profesorii finalişti, ministrul Educaţiei, Ligia Deca, inspectorii generali din toată ţara, inclusiv Gina Brînzan, şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean Galaţi. 

"A fost foarte motivant să mă aflu printre finalişti. E semn că suntem pe drumul cel bun. Cu siguranţă vom aplica şi în anul viitor, pentru că liceul nostru e implicat în foarte multe proiecte", a mai spus directoarea Corina Gavrilă.

Citit 25959 ori Ultima modificare Sâmbătă, 03 Decembrie 2022 20:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.