Cine va moderniza parcul de la Elice. Contract atribuit

Cine va moderniza parcul de la Elice. Contract atribuit
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Potrivit informațiilor din Sistemul Electronic de Achiziții Publice, Asocierea Moviland Met – Fraicom - Consumcoop Galați a câștigat contractul licitat de Primăria municipiului Galați pentru proiectarea și execuția lucrărilor de modernizare a parcului de la Elice, Faleza Dunării, cu o ofertă de 2.848.179 de lei fără TVA. Asocierea a fost, de altfel, și singurul ofertant în cadrul acestei proceduri.

Așa cum ați putut afla din ziarul „Viața liberă”, proiectul aprobat de Consiliul Local cuprinde: amenajare peisagistică; realizare infrastructură alei pietonale; sistem de irigații; iluminat utilitar și de ambianță, cameră de supraveghere; recondiționarea monumentelor și punerea lor în valoare - statuia lui I.C. Brătianu, Elicea Navală și plăcuța monumentului - mobilier urban; zone de umbrire. Prin amenajarea peisagistică a fost prevăzută și o soluție de amenajare a stației de pompare ape uzate SP2, prin înlocuirea capacelor metalice existente cu jardiniere metalice cu plante suculente.

În ceea ce privește zonele de umbrire, acestea ar urma să fie realizate cu o rețea de pergole: construcții ușoare cu structură din oțel galvanizat, vopsit în câmp electrostatic, cu fundații individuale, cu partea superioară sub formă de elice. Acestea ar urma să fie dispuse pe aleile pietonale secundare printr-o structură metalică interconectată.

Termenul de realizare a contractului ar urma să fie de 12 luni din care două de proiectare și zece de execuție.

Citit 2955 ori Ultima modificare Luni, 19 Decembrie 2022 12:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.