Autobuzul lui Moș Crăciun, la Târgu Bujor și Berești

Autobuzul lui Moș Crăciun, la Târgu Bujor și Berești
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Potrivit unui comunicat de presă, Moș Crăciun va ajunge la copiii din Târgu Bujor și Berești cu... autobuzul. Acesta pornește la drum în prima zi a vacanței de iarnă, vineri, 23 decembrie 2022 și va face prima stație în orașul Târgu Bujor, apoi va ajunge în satele Moscu și Umbrărești și își va încheia traseul în orașul Berești. Iată și programul:

Târgu Bujor- între orele 10,00 – 12,00. Stația de plecare și sosire va fi în parcarea ANAF (fosta Casă de Copii);

Umbrărești- între orele 12,00 – 12,30. Stația de plecare și sosire va fi în fața Căminului Cultural;

Moscu- între orele 12,40 – 13,10. Stația de plecare și sosire va fi în parcarea de la Biserică;

Berești- între orele 13,40 – 15,00. Stația de plecare și sosire va fi Parcul Bucuriei (CFR).

Copiii vor avea ocazia să îl întâlnească pe Moș Crăciun, vor primi dulciuri, vor cânta colinde și se vor plimba prin oraș cu autobuzul moșului.

„Crăciunul este despre bucurie, fapte bune și recunoștință, iar anul acesta, alături de o gașcă inimoasă de voluntari, deveniți spiriduși ai moșului, am hotărât să aducem magia sărbătorilor mai aproape de cei mici, într-un mod special, pornind la drum într-un autobuz încărcat cu voie bună și entuziasm. Autobuzul străbate județul nostru pentru prima dată, însă proiectul nu e unul nou pentru mine. L-am început încă de acum 10 ani, alături de colegii de la Centrul de Inițiativă Comunitară, organizând mai multe ediții în orașul Galați, așadar, vorbim de un adevărat proiect de suflet pentru mine”, mărturisește coordonatoarea proiectului, Andra Costache. 

 

Citit 1894 ori Ultima modificare Luni, 19 Decembrie 2022 12:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.