Accident grav la ieșirea din Galați. O mașină a intrat pe contrasens, la Metro (FOTO)
Foto: IPJ Galati

Accident grav la ieșirea din Galați. O mașină a intrat pe contrasens, la Metro (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(20 voturi)

Două persoane au fost rănite, tot atâtea mașini, avariate, iar traficul restricționat în urma unui accident rutier petrecut miercuri dimineață, la ieșirea din Galați spre Vânători.

O mașină la volanul căreia se afla un bărbat de 68 de ani, care se îndrepta dinspre Galați către Vânători, a acroșat separatoarele de sens amplasate pe DN 26 la km. 5 + 300 metri și a intrat pe sensul opus, unde a lovit frontal o altă mașină, condusă regulamentar de o tânără de 28 de ani, din Șivița. Femeia nu a avut vreme să evite impactul, astfel că în urma coliziunii deosebit de puternice, atât ea cât și soția șoferului care a pătruns pe contrasens au fost rănite grav.

”În urma impactului, cele două autovehicule au fost avariate și au fost rănite două persoane, conducătoarea auto de 28 de ani și soția conducătorului auto, pasageră pe bancheta din dreapta față, cu vârsta de 68 de ani. Acestea au fost preluate de echipajele de la ambulanță și transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Sf. Apostol Andrei” pentru investigații medicale de specialitate. Conducătorii auto dețin permise de conducere valabile, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ în ambele cazuri”, a informat Poliția Galați, în urmă cu puțin timp.

La o oră de trafic intens, circulația pe segmentul unde s-a produs accidentul a fost dirijată pe un singur fir, pentru a permite anchetatorilor să facă cercetarea la fața locului. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 12557 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Ianuarie 2023 10:24

5 comentarii

  • postat de Melani State
    Miercuri, 11 Ianuarie 2023 17:01
    5.13.217.***
    Nu e vorba de a lungi separatoarele; asta e o mare tâmpenie… Clar este ca trebuie făcute sensuri giratorii care sa asigure accesul la Metro, la cartierele rezidențiale de lângă Metro, la depozitele de pe DN 26. Cât timp nu se va rezolva aceasta problema, vom mai avea de văzut multe accidente, de ac
    0
    0
  • postat de MPC
    Miercuri, 11 Ianuarie 2023 15:35
    95.76.1.***
    Circulatia intre bariera Traian și ultimul sens giratoriu dintre Costi și Vânători (unde se termina 4 benzi) trebuie regândita prin amenajarea de sensuri giratorii (minim5-6). Acestea faciliteaza schimbarea de sens și vor scurta distantele. Vor fi multe efecte pozitive: trafic fluent, consum mai mic
    0
    0
  • postat de sofer
    Miercuri, 11 Ianuarie 2023 12:54
    81.12.148.***
    de acord cu cele doua postari de mai sus, am fost martor la multe situatii cand masinile fac stanga chiar inainte de separatoare taind linia continua.
    0
    0
  • postat de Andrei
    Miercuri, 11 Ianuarie 2023 10:56
    81.196.244.***
    In acel loc se intampla frecvent accidente deoarece multi taie linia continua si ocolesc parapetul ca sa intre pe strada Energiei unde sunt sute de case,cladire de birouri si alte businessuri care nu au niciun fel de acces dinspre oras decat daca toti ocolesc 1 km dus 1 km intors pana la Sat Costi.
    0
    0
  • postat de florin
    Miercuri, 11 Ianuarie 2023 10:30
    86.124.200.***
    Am mai scris ca acolo la capatul separatoarelor sunt multi timpiti care intra pe contrasens pentru a se duce spre Sat Costi!!!!Separatoarele trebuie prelungite!Mai sunt cei de la depozite care ca sa nu mai ajunga la sensul giratoriu intra pe contra sens!Separatoarele trebuie prelungite cu ce putin 1
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.