Poliţişti învinşi de un şofer beat

Poliţişti învinşi de un şofer beat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* L-au prins, dar nu l-au putut convinge să se legitimeze sau să facă vreun test pentru stabilirea alcoolemiei * Individul va răspunde pentru faptele sale în instanţă *

O patrulă a Secţiei 1 l-a văzut ieri noapte, la ora 2,00, pe strada Doctor Carnabel, în dreptul unui restaurant, pe gălăţeanul Doru V., de 40 ani, care mergea pe mai multe cărări. Bărbatul s-a urcat la volanul unei maşini, plecând pe strada Doctor Carnabel, apoi pe Gării, spre strada Traian.

Urmărirea a început cu maşina de Poliţie având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, Doru V. fiind oprit de către poliţişti pe strada Basarabiei.

Şoferul a refuzat să se legitimeze şi, pentru că mirosea a băutură, a fost solicitat un echipaj al Poliţiei Rutiere. De asemenea, şoferul a  refuzat şi testarea cu aparatul Drager.

Individul a ajuns în cele din urmă la Spitalul Judeţean „Sfântul Apostol Andrei” Galaţi, iar în prezenţa personalului medical, a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările vor fi continuate de către lucrătorii Secţiei 1.

Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi: „În acest caz s-a făcut dosar penal, iar în funcţie de decizia instanţei, şoferul poate fi condamnat chiar şi la închisoare”.

Citit 1425 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.