Pieton mort de beat, lovit pe trecere

Pieton mort de beat, lovit pe trecere
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Un eveniment rutier în urma căruia un bărbat trecut de 60 de ani a ajuns la spital a avut loc pe un marcaj pietonal de pe bulevardul Dunărea. Omul, în vârstă de 63 de ani, a încercat să traverseze regulamentar, pe o trecere de pietoni, numai că nu a mai apucat să ajungă pe partea cealaltă a străzii. A fost lovit în plin de o mașină la volanul căreia se afla o femeie și care nu a mai apucat să frâneze pentru a evita sau măcar pentru a diminua impactul. Pietonul s-a ales cu multiple leziuni, fiind preluat de echipajul medical de urgență, care l-a dus la spital pentru investigații și îngrijiri medicale. Polițiștii au stabilit că omul era într-o avansată stare de ebrietate.

"La testarea alcoolscopică, rezultatul a fost negativ în cazul conducătoarei auto, o femeie în vârstă de 36 de ani, din Galați, iar la pieton, rezultatul a fost de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat", au precizat reprezentanții Poliției Galați. În cauză se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili dacă pietonul s-a aruncat pe trecere sau vina i-a aparținut în mare măsură șoferiței, care nu i-a acordat prioritate.

Citit 4971 ori Ultima modificare Sâmbătă, 04 Februarie 2023 00:15

Mai multe din această categorie:

2 comentarii

  • postat de sofer de 30 de ani
    Vineri, 20 Ianuarie 2023 09:19
    213.218.53.***
    codul rutier nu retine vina de "a te arunca pe trecerea de pietoni" si daca ar exista, ar fi un precedent extraordinar de periculos pentru orice accident cauzat de neacordarea de prioritate pe o trecere de pietoni, care, cu bunavointa justitiei + politiei, va fi aruncat vina pe pietonul care s-a ang
    0
    0
  • postat de Amarastean di Fartanesti
    Vineri, 20 Ianuarie 2023 07:42
    89.137.226.***
    La fiecare trecere de pietoni a devenit necesar sa se ataseze si indicator, Atentie betivi!, altfel s-ar legifera prezenta acestora pe trecere, iar soferii sanctionati daca nu respecta indicatorul care trebuie neaparat inserat in codul rutier.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.