Diplomă la vârsta de aur pentru o gălățeancă

Diplomă la vârsta de aur pentru o gălățeancă
Evaluaţi acest articol
(25 voturi)

Nu doar gălățenii ajunși la nunta de aur sunt onorați de municipalitate, ci și cei care ating vârsta de aur - o sută de ani. La un centenar de viață, gălățeanca Ana Dimitriu a oferit, joi, 19 ianuarie 2023, o lecție de energie pozitivă, de căldură și optimism. Dovada clară că tinerețea se poartă în suflet și în minte, indiferent de ceea ce scrie în cartea de identitate.

Iată ce mărturisește Sorin Enache, viceprimar al municipiului Galați, care a îndeplinit misiunea de a o premia pe gălățeanca în vârstă de un secol: „Am avut onoarea și privilegiul de a sărbători împreună cu frumoasa familie a doamnei Dimitriu Ana, împlinirea unui CENTENAR de viață! Sub «haina centenarului» am descoperit cu încântare, un suflet vesel, cald, cu energie pozitivă debordantă, cu care ne-a molipsit pe toți cei aflați alături la ceas de mare sărbătoare! La mulți ani binecuvântați cu sănătate și prețuire!”.

Citit 3196 ori Ultima modificare Vineri, 20 Ianuarie 2023 09:59

1 comentariu

  • postat de UPS!
    Vineri, 20 Ianuarie 2023 12:27
    5.2.209.***
    E frumos si cu o diploma!
    Ce ar avea nevoie un batran la 100 de ani?
    - de un tort frumos si un bucher de flori grozav.
    - de retete gratuite, sau de bani pentru retete pana la sfarsitul vietii, sau bani de alte tratamente medicale , pana la sfarsitul vietii, deci cam asta era frumos sa vedem , da
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.