Cartel Alfa va picheta Prefectura

Cartel Alfa va picheta Prefectura
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Sindicaliştii de la Cartel Alfa Galaţi vor picheta joi sediul Prefecturii, acţiunea fiind programată să se desfăşoare între orele 11 şi 13 *

Oamenii sunt nemulţumiţi de prevederile proiectului de modificare a legii sistemului unitar de pensii, care prevede creşterea vârstei de pensionare, a stagiului complet şi minim de cotizare şi schimbarea modului de calcul a punctului de pensie. Un alt motiv pentru care sindicaliştii vor ieşi în stradă pleacă de la faptul că guvernanţii au promovat şi şi-au asumat o nouă lege a salarizării unitare care-i pune în dificultate pe angajaţi.

Protestatarii cer ca salariul minim pe economie să fie de 705 lei începând de anul viitor, doresc aplicarea unor politici economice stimulative pentru mediul privat, dar şi susţinerea unui dialog social responsabil şi transparent.

„Vom picheta sediul Prefecturii Galaţi în cadrul unei acţiuni care se desfăşoară la nivel naţional. Avertizez că acţiunile noastre nu se vor opri decât atunci când acest guvern va demonstra că priorităţile sale sunt problemele românilor, sau atunci când acest guvern va demisiona. Noi îi chemăm alături de noi pe toţi gălăţenii, fie că sunt salariaţi, pensionari, elevi sau studenţi, care se simt nedreptăţiţi, umiliţi, sărăciţi de taxele şi impozitele aberante”, ne-a declarat Romică Gârneaţă, preşedintele filialei locale a Cartel Alfa.

Citit 834 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.