Ucrainean lăsat fără permis, după o plimbare haotică pe străzile Galațiului (VIDEO)
Foto: GsG

Ucrainean lăsat fără permis, după o plimbare haotică pe străzile Galațiului (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Un bărbat, din Ucraina, în vârstă de 62 de ani, a rămas fără permis după ce a deranjat mai mulți participanți la trafic cu felul în care circula cu mașina. Polițiștii au fost sesizați miercuri, 22 martie, de mai mulți participanți la trafic, cu privire la faptul că un autoturism, la volanul căruia s-ar afla un bărbat, se deplasează în mod sinuos pe partea carosabilă și ar fi încălcat mai multe reguli de circulație pe strada Ana Ipătescu și apoi pe strada Portului, din municipiul Galați. Imediat, oamenii legii au plecat pe urmele autoturismului indicat, iar la scurt timp, l-au identificat pe bulevardul Marea Unire, însă la volan se afla o femeie, tot din Ucraina, în vârstă de 51 de ani, care a prezentat un permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscopică a obținut un rezultat negativ. La acel moment, în mașină se mai afla, pe bancheta din față dreapta și soțul conducătoarei auto, un bărbat cu vârsta de 62 de ani, precum și doi copii minori pe bancheta de spate, toți cu cetățenie ucraineană. Membrii acestei familii locuiesc provizoriu la o adresă din municipiul Galați. Ulterior, în urma imaginilor apărute în mediul on line, polițiștii s-au sesizat cu privire la faptul că acest autoturism fusese condus anterior de bărbatul de 62 de ani. Pe strada Ana Ipătescu și pe strada Portului, șoferul nu a respectat regulile privind depășirea, motiv pentru care s-a dispus sancționarea contravențională a acestuia cu amendă de 870 de lei și s-a luat măsura reținerii permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe o perioadă de 60 de zile. Totodată, vor fi efectuate demersuri pentru a se stabili dacă persoana în cauză era aptă din punct de vedere medical de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

(GSG)

 

Citit 3036 ori Ultima modificare Sâmbătă, 25 Martie 2023 11:46

4 comentarii

 • postat de 112-Salvare, pentru domnul
  Vineri, 24 Martie 2023 00:26
  93.122.249.***
  Acum, polițiștii de la circulație, după ce au dat amendă, ar fi trebuit din proprie inițiativă, să cheme o salvare pentru domnul bolnav, care se vedea cu ochiul liber, pentru ai acorda un minim act medical, la Spitalul Județean. Se vedea că erau și dezorientați prin zonă,
  2
  7
  Raportează
 • postat de eu
  Joi, 23 Martie 2023 14:58
  86.124.202.***
  3 clase și ălea trecute pe motiv că nu dădea bine în poza școlii să aibă o adolescentă în ciclul primar....Oameni care fug de război, sigur îs de aici de aproape din Bugeac pentru că se pare că femeia se chinuie să vorbească în română. Și pe tine să nu te intereseze decât că ți-a zgâriat fărașul de 25 de ani cu care mergi la piață și la mamica.....Cine știe ce-o fi fost în sufletul lor, să rămâi fără nimic. Cine știe, poate în decursul vieții, se va regăsi și asta care vorbește țipat într-o situație de genul, viața are prostul obicei de a fi tare în memoria faptelor bune...Fără alte cuvinte!
  16
  17
  Raportează
 • postat de cd
  Joi, 23 Martie 2023 13:35
  5.2.209.***
  DOAMNE FERESTE, EXTRAORDINAR!
  0
  17
  Raportează
 • postat de Viață de refugiat, greu.
  Joi, 23 Martie 2023 13:35
  109.166.132.***
  Domnul din Ucraina trebuie să-și facă un control medical și doamna să aibă grijă, să mai urce la volan. Asta-i, cu războiul, persoanele cele mai vulnerabile, sunt oamenii bolnavi cu tratamentele suspendate din cauza nevoi de a se refugia din calea războiului, bașca cu nepoții luați în grija lor. Domnul ar trebui să intre în evidența medicală, pentru un tratament medical de specialitate, pentru a nu i se agrava boala, zic eu.
  1
  30
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.