Ana și Matei Arhire din Tecuci au făcut spectacol pe clape la „Românii au talent” (VIDEO)
Foto: Pro TV

Ana și Matei Arhire din Tecuci au făcut spectacol pe clape la „Românii au talent” (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

„Am vrut să venim la «Românii au talent» ca să arătăm că şi în oraşele mai mici există copii talentaţi. Ne place să credem că momentul nostru este unul inedit, şi sperăm să vă facem o surpriză plăcută”, au mărturisit, înainte de a urca pe scena Pro Tv, Ana şi Matei Arhire din Tecuci. Ana are 18 ani, iar Matei este cu un an mai mic. Sunt elevi la matematică-informatică, pentru că nu există liceu de muzică în Tecuci, dar studiază pianul din pasiune de 12 şi, respectiv, 11 ani.

Pianul nu este singura pasiune a fraţilor Arhire. Ana este cercetaș, se implică în foarte multe activități: învață cum să supraviețuiască în pădure, organizează ateliere de creație, se cațără prin copaci, fac alpinism, hiking. Matei este pasionat de fotbal, fiind portar la echipa de fotbal „Viitorul Umbrărești”.

La „Românii au talent”, cei doi fraţi au făcut spectacol la pian, cu o interpretare la patru mâni. Şi au cucerit atât publicul, cât mai ales juriul!

Puteţi viziona aici momentul fraţilor Arhire.

„Mi se pare foarte frumos ce faceţi. Salut întreaga familie şi tot ce aţi ales să ne arătaţi în această seară: povestea şi talentul vostru”, a exclamat Andra. Artista a ţinut să-i întrebe cum repetă acasă şi dacă nu li s-a întâmplat să se certe pe pian. Cei doi fraţi au admis că s-a mai întâmplat să se certe.  

„Copii, voi sunteţi foarte pricepuţi în ceea ce faceţi. Tecuciul este un oraş prea mic să vă mai găzduiască, vă aşteptăm la capitală. Nu mai încercaţi altceva - agronomie, pomicultură - nu e de voi! E clară treaba, aici sunteţi!”, le-a spus Mihai Bobonete.

„E frumos ce am văzut aici! Genul programului, veselie! Te uiţi, asculţi şi te bucuri, cam asta pot să spun!”, a mărturisit Andi Moisescu.

Cu patru voturi favorabile, Ana şi Matei s-au calificat în etapa următoare a competiţiei devenite fenomen naţional.

„Din aceste oraşe mici, uitate, în care nimeni nu investeşte în viitor, vine o generaţie care îşi strigă dreptul la viitor. Paradoxal, într-un orăşel în care nu există şcoală de muzică, copiii fac performanţă la patru mâini! Cu patru de «DA», a meritat fiecare oră de studiu aprofundat pentru Ana şi Matei. Viitorul acestor copii, susţinuţi doar de părinţi şi de propria lor dorinţă de performanţă, nu poate să fie decât foarte meritat de frumos!”, a fost concluzia actorului Pavel Bartoş, prezentatorul „Românii au talent”.

Citit 2652 ori Ultima modificare Marți, 04 Aprilie 2023 09:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.