Bogdan Ciucă: „Justiţia să împartă dreptatea”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Preşedintele Camerei Notarilor Publici Galaţi spune că se va aştepta decizia instanţei în cazul notarului Dumitru Cozma *

„Nu am cunoştinţă de acest caz. Nu am fost informat şi nu am primit nicio adresă oficială din partea DNA cu privire la notarul Cozma. Nu vreau să fac comentarii în această cauză din două motive. Unul că nu cunosc cauza şi doi, că nu am fost informat că ar fi începută urmărirea penală împotriva notarului.  Într-o astfel de situaţie, în profesia notarială nu se impune nicio decizie”.

„Faptul că un notar este acuzat penal nu înseamnă că este şi vinovat. De asemenea, acuzaţia penală nu este similară cu sancţiunea disciplinară în profesie. Dacă este adevărat, atunci Dumitru Cozma să îşi pregătească apărarea, procurorii DNA-ului să îşi facă treaba, iar justiţia să împartă dreptatea, indiferent a cui este aceasta. Dacă va fi găsit vinovat, abia atunci se va putea lua o decizie la nivelul camerei”, ne-a spus Bogdan Ciucă, preşedintele Camerei Notarilor Publici Galaţi.

Tot din declaraţiile lui Bogdan Ciucă am aflat că notarul Dumitru Cozma nu a avut până acum probleme cu legea. „Nu am cunoştinţă să fi existat vreo plângere împotriva acestui notar la Camera Notarilor Publici Galaţi. Or mai fi fost, probabil, plângeri la adresa lui, dar le-a rezolvat singur, fără ca  instituţia pe care o conduc să fi fost înştiinţată.  De 4 ani de când sunt eu la conducerea Camerei Notarilor Galaţi, Dumitru Cozma nu a creat probleme”, susţine preşedintele Camerei Notarilor Publici Galaţi.

Citit 2714 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.