Polițiștii locali fac cros pentru un copil deștept și sărac

Polițiștii locali fac cros pentru un copil deștept și sărac
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Sute de oameni în uniformă se vor alătura crosului pe care Poliția Locală Galați îl va organiza pe data de 6 mai pentru a marca ziua instituției, sărbătorită la nivel național.

Sunt așteptați toți gălățenii care vor să ajute un copil bun la învățătură, dar care nu are posibilități financiare pentru a performa.

Motivul pentru care 200 de angajați ai structurilor din zona de siguranță publică și apărare se vor alinia la startul manifestării ce va avea loc pe Faleză, începând cu ora 9,00, este ajutarea unei fetițe din Galați, pe nume Ana-Maria, un copil cu performanțe la învățătură, care provine dintr-o familie numeroasă, cu șase copii, în care doar tatăl lucrează.

Crosul din 6 mai al Poliției Locale Galați, denumit "Alături de comunitate", poate face ca visul Anei-Maria de a avea cele necesare în procesul de învățământ să devină realitate. Cei care pot da viață acestui vis sunt participanții, adică toți gălățenii care vor să ajute și să facă mișcare. Nu se va percepe o taxă de participare, ci doar donații din partea celor ce vor să ajute, fiecare cu cât poate, și care vor fi strânse în urnele amplasate la linia de start și, respectiv, la cea de sosire.

"Traseul de concurs este format din două bucle de cinci kilometri, după cum urmează: startul se va da din zona Foișor - Faleza Inferioară - Barieră Trecere bac, cu retur tot pe Faleza Inferioară, către Bariera AFDJ (se va face apoi întoarcerea către linia de start). Câştigător va fi declarat alergătorul care va ajunge primul la finiş, pentru fiecare categorie în parte, masculin și, respectiv, feminin. Pe întreaga perioadă a acțiunii, participanţii pot alerga, pot merge la pas și pot lua pauze pentru a se odihni", a precizat Aurelia Bogatu Matei, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Galați.

Acțiunile umanitare ale polițiștilor locali gălățeni organizate cu ocazia aniversării nu se vor limita la acest cros. Pe data de 17 mai, din dorința de a veni în sprijinul semenilor, angajații instituției vor organiza o acțiune de donare de sânge.

 

Citit 1847 ori Ultima modificare Joi, 04 Mai 2023 09:25

4 comentarii

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.