Autoexecuţie cu puşca în gură

Autoexecuţie cu puşca în gură
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bogdan Radu Pavlov, om de afaceri din Iaşi, a fost găsit mort ieri dimineaţă, la intrarea în Tuluceşti. Bărbatul de 44 de ani pare să îşi fi luat zilele după ce, cu arma de vânătoare calibrul 12 milimetri, şi-a tras în gură un cartuş, glontele desfigurându-l.

Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Galaţi:  „Victima prezenta o plagă împuşcată în gât, cu ieşire prin cap. Glontele a perforat tavanul maşinii Audi, achiziţionată în leasing. Nu au fost găsite bilete de adio, bărbatul având lângă el, în maşină, doar o sticlă începută de whisky”.

„Ieşeanul a fost văzut marţi dimineaţă, în jurul orei 8, de către o femeie din sat". Sursele indică posibile datorii financiare ale omului de afaceri, acesta putând fi motivul pentru care bărbatul să fi ales sinuciderea.

Ieşean ca toţi ieşenii

Aceasta era ieri concluzia purtătorului de cuvânt al Poliţiei Iaşi. Astfel, subcomisarul Mădălin Radu, reprezentantul Poliţiei Iaşi a declarat: „Într-adevăr, victima era un cunoscut om de afaceri, dar nu unul care să fi fost vreodată implicat în probleme de ordin legal sau financiar”.

Ieri seară la Galaţi era aşteptată soţia lui Bogdan Radu Pavlov. „Viaţa liberă” vă va ţine la curent cu desfăşurarea anchetei în acest caz.

Citit 1812 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.