Dănuţ Lefter, noul comandant al Poliţiei Galaţi

Dănuţ Lefter, noul comandant al Poliţiei Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Doru Geru redevine adjunct al şefului Inspectoratului *

Numit încă de pe 22 septembrie în funcţia de comandant al Poliţiei Galaţi, subcomisarul Dănuţ Lefter (FOTO) a fost prezentat oficial presei ieri, în cadrul conferinţei de presă susţinută la sediul Inspectoratului Poliţiei Judeţene Galaţi.

Alături de prefect, de colonelul Mircea Olaru, comandantul Jandarmeriei Galaţi, de Didel Bădărău, comandantul Poliţiei de Frontieră şi de Mihai Capră, secretarul de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, noul comandant a deschis, oficial, Săptămâna Prevenirii Criminalităţii, eveniment susţinut consecvent de către Poliţia Galaţi, în luna septembrie a ultimilor cinci ani.

După ce, pe 9 septembrie, a fost desemnat câştigător – dintre cei patru candidaţi - al concursului de ocuparea a funcţiei de comandat al IPJ Galaţi, Dănuţ Lefter a preluat prerogativele sale de la comandantul interimar Doru Geru.

De 12 ani în cadrul Poliţiei Galaţi, noul inspector-şef, subcomisarul Dănuţ Lefter, este absolvent al Academiei de Poliţie din anul 1998, precum şi al Facultăţii de Ştiinţe Economice, din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos”, Galaţi (în anul 2005). La 35 de ani, Dănuţ Lefter este al doilea cel mai tânăr şef al IPJ, după fostul inspector-şef Daniel Miron (33 de ani).

În acest moment, adjuncţi ai lui Dănuţ Lefter au ocupat funcţia cea mai înaltă din IPJ Galaţi – Daniel Miron a fost la conducerea Poliţiei până în luna august 2010, în locul său fiind desemnat apoi adjunctul Doru Geru.

Citit 3098 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.