Cei patru minori rămân în arest

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Voinea Lucian, Buldum Petru-Adrian, Maravela Cristian şi Mihai Valentin au fost acuzaţi de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi de săvârşirea mai multor infracţiuni: omor, lipsire de libertate în mod ilegal, violare de domiciliu, viol şi tâlhărie.

Au fost reţinuţi de procurori pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar Tribunalul Galaţi a emis un mandat de arestare pentru cei patru. Imediat după ce au fost emise mandatele de arestare pentru o perioadă de 14 zile pentru Petre Buldum, de 16 ani, şi Valentin Mihai, de 15 ani şi pentru o perioadă de pentru o perioadă de 19 zile pentru Lucian Voinea şi Cristian Maravela, ambii de 17 ani, cei patru minori au făcut recurs.

Luni însă, la Curtea de Apel Galaţi, judecătorii au decis că ei trebuie să rămână în arest preventiv. Mai mult decât atât, instanţa a decis că inculpaţii Voinea Lucian, Buldum Petru-Adrian şi Maravela Cristian trebuie să plătească câte 150 lei fiecare, iar inculpatul Mihai Valentin trebuie să achite 50 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat în recurs.

Suma de 300 lei, reprezentând onorariul avocatului din oficiu în recurs pentru inculpaţii Voinea Lucian, Buldum Petru-Adrian şi Maravela Cristian, va fi avansată către Baroul Galaţi din fondurile Ministerului Justiţiei. Decizia Curţii de Apel este definitivă.       

Citit 1467 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.