Poliţist gălăţean în audienţă la Parlamentul Europei

Poliţist gălăţean în audienţă la Parlamentul Europei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* 50.000 de manifestanţi * „Se aud mai multe pocnitori decât la Bucureşti, dar aici, la Bruxelles, nimeni nu se supără” (Daniel Soare, liderul SNPPC Galaţi, în timpul marşului de ieri) *

Dintr-un vacarm de nedescris, vocea singurului reprezentant al Poliţiei Galaţi la Bruxelles se aude clar în telefon: „Suntem în plin marş de protest spre Parlamentul European, în Bruxelles, alături de alţi 50.000 de poliţişti din Polonia, Cehia, Germania, Franţa, Anglia şi Belgia”.

„Manifestarea noastră, a celor 87 de lideri al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC) din România este cu adresă la atitudinea obstrucţionistă a preşedintelui ţării, care nu recunoaşte principiul separării puterilor în stat şi care încearcă să ignore dreptul nostru, al oamenilor legii, de a protesta împotriva abuzurilor”.

„Este important să menţionez că la Bruxelles se aud mult mai multe pocnitori decât la mitingul de la Bucureşti, dar aici nimeni nu se supără, toată lumea ne priveşte cu bunăvoinţă”.

„De fapt, aici am reuşit ceva incredibil – o adevărată unire cu forţele poliţieneşti ale Europei. În cursul zilei de joi am depus mai  multe memorii”.

Citit 1564 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.