Mai în glumă, mai în serios. Partidul minte. Luminată

Mai în glumă, mai în serios. Partidul minte. Luminată
Evaluaţi acest articol
(24 voturi)

Am reușit să trec și eu podul peste Dunăre și mi-am adus aminte, cu furie, despre toate minciunile emanate de politicienii noștri

Printre ele era și „podul pe sub fluviu” cu care ne-au momit politrucii de la Galați. Și mi-au răsărit instantaneu în minte alte năzdrăvănii pe care ni le-au aruncat în campaniile electorale.

Nu ne vindem țara

Nici n-a terminat bine de rostit lozinca de mai sus, că taica Iliescu Matusalem a și dat liber la terminarea tuturor industriilor românești. Adevărul că mare parte au fost pur și simplu demolate. La fel de adevărat este că tot ce-a mai rămas în picioare nu s-a vândut, ci a fost dat moacă străinilor.

Aeroportul Galați-Brăila

Absolut toți candidații care își doreau să devină edili locali sau județeni ne-au promis aeroport. S-au făcut studii de fezabilitate (ca și pentru pod) care au costat sume imense. De ce s-au făcut, cine a mâncat banii și cum pot fi ei recuperați nu știe nici Ăl-de-sus.

Eradicarea corupției

Mii și mii de demnitari s-au perindat prin executivul și legislativul țării, în plan național ori local. Cred că 99,9% dintre ei nu și-au dorit altceva decât să facă avere prin orice mijloace. Și-au pus apropiații în posturi-cheie, și-au dat legi cu portițe care să le permită jaful, dar, întotdeauna, hoții aceștia au strigat „jos cu hoții”!

Tăierea pensiilor speciale

Ca un cavaler alb îmbrăcat în zale negre cu butoni la manșete, călare pe armăsarul PNL care avea să-l propulseze la Bruxelles, perfidul Rareș Bogdan anunța că va termina cu pensiile speciale în 30 de zile. Au trecut de-atunci mai bine de trei ani și pensiile speciale sunt tot atât de mari. Mai mult, fostul moderator de emisiuni a fost implicat și în câteva dosare de corupție.

Nu îmi dau seama cum pot minți cu atâta nonșalanță, ce resurse sufletești tainice au ca să fie atât de neoameni cu noi, ce îi mână în fruntea destinelor noastre... Ce îmi dau însă seama este că toți s-au luminat de un lucru grav: prostia electoratului.

Citit 1454 ori Ultima modificare Vineri, 11 August 2023 15:37

2 comentarii

  • postat de marr
    Joi, 10 August 2023 21:47
    86.124.202.***
    " Va Asteptam la un nou Vot ...Voi sunteti Speranta Noastra de a Trai din ce in ce Mai Bine pe Salarii mega-babane si Vacante p'afara + ce se mai aduna p'acolo Case/Vile/Terenuri - masini/Tablouri si Bijuterii " - semnat Politicianul Perfid .
    0
    0
  • postat de ICTosca
    Joi, 10 August 2023 14:36
    5.13.143.***
    "prostia electoratului ??? "...Vai de mine stimate domn. Electoratul acestei tari are pricipii foarte sanatoase -" Zice aia ca astia fura...De-i dreacu ! Toti fura, da' macar astia, ai nostrii ne mai da si noua cate ceva ..(un ulei ranced, un pui expirat, doua pungi de malai cu fluturi...)
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.