UPDATE: Accident mortal în apropiere de Galați
Foto: Pro FM Galați

UPDATE: Accident mortal în apropiere de Galați
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

UPDATE. Din păcate, o altă victimă a accidentului produs la Vânători a decedat. În urma verificărilor polițiștilor, iată cum s-au petrecut lucrurile! Comisarul șef, Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați a declarat :„În după amiaza zilei de 13 august 2023, un bărbat de 27 de ani, din Pechea, jud. Galați, în timp ce conducea un autoturism pe DC 3A, dinspre sat Odaia Manolache către comuna Vânători, pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul volanului și a a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public. În urma impactului, pasagerul de pe bancheta din spate, un tânăr în vârstă de 16 ani din comuna gălățeană Pechea, a decedat, iar conducătorul auto și pasagerul de pe bancheta din dreapta față au fost transportați la Spitalul de urgență din Galați, în stare gravă. În ciuda eforturilor depuse de către cadrele medicale, conducătorul auto a decedat și el. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul aflat la volanul autoturismului nu deținea permis de conducere. În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penala sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, a spus comisar șef Cristina Tatulici. 


Un accident rutier deosebit de grav s-a produs în această seară în localitatea Vânători din județul Galați

În urma evenimentului rutier, un bărbat de aproximativ 25 de ani a decedat pe loc, iar alți doi au suferit traumatisme severe și au fost transportați cu Ambulanța SMURD la Spitalul de Urgență din Galați. Din primele date, reiese că I.G. (de 18 ani) și I.R (de 26 de ani) au suferit traumatisme toracice și fracturi costale, pentru care au avut nevoie de intervenția medicilor. A treia victimă, bărbatul de 25 de ani, neidentificat până în acest moment, a suferit traumatisme incompatibile cu viața și a decedat pe loc, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de cadrele medicale de la SMURD. Toți trei bărbații erau în același autoturism la momentul impactului. La fața locului a ajuns și o mașină de pompieri. Echipajul de la ISU a asigurat zona, militarii fiind pregătiți să intervină, dacă un eventual incendiu sau o explozie s-ar fi produs imediat după accident. Poliția rutieră a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs evenimentul.

Vom reveni cu amănunte suplimentare imediat ce vom intra în posesia acestora. 

Citit 12601 ori Ultima modificare Luni, 14 August 2023 07:25

7 comentarii

  • postat de Haralambie
    Luni, 14 August 2023 14:35
    5.14.130.***
    De 10 ani, Romania e pe primul loc în Europa la capitolul accidente rutiere morale.
    0
    0
  • postat de Ivascu
    Luni, 14 August 2023 11:37
    89.39.81.***
    Accidentul s-a produs pe un "drum" peticit, cu toate gurile de canal denivelate, cu un sant dea lungul unui sens de mers, de fapt este o carare cu doua roabe de asfalt insirate si calcate cu piciorul. Suntem in lumea a treia.
    0
    0
  • postat de un cetatean
    Luni, 14 August 2023 10:51
    89.136.6.***
    Mare minune ca nu au intrat in vreo masina care circula regulamentar!
    0
    0
  • postat de Terente ...din Galati
    Luni, 14 August 2023 09:33
    89.137.229.***
    Prezenta la volan pt cineva fara permis auto, reflecta fara echivoc , calitatea deplorabila a cetatenilor traitori in Romania...Prostia este mana in mana cu moartea!
    0
    0
  • postat de florin
    Luni, 14 August 2023 08:36
    86.124.202.***
    Accidentul s-a intimplat intr-o zona unde traseul este drept aprox 2 km si se termina cu o curba in 90 grade!Este o zona periculoasa mai ales ca zona a devenit cunoscuta pt biciclisti!Un radar fix acolo ar face minuni!Eu ma mir ca pina acum nu au mai fost tragedii in acea zona!Se merge tare!
    0
    0
  • postat de Iulian
    Luni, 14 August 2023 08:12
    93.122.249.***
    In localitatile din judet se circula cu foarte mare viteza, uneori te intrebi daca mai exista politie. Sau politia apare doar sa constate faptele, dupa ce se intampla vreo tragedie.
    0
    0
  • postat de Radu
    Luni, 14 August 2023 00:21
    89.136.0.***
    Prin centrul orasului Galati se circula cu foarte mare viteza si politia nu exista. Dar prin comune ? Daca nu exista coercitie se ajunge si la asemenea tragedii.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.