Un gălățean a făcut praf o mașină de poliție. Agentul de la volan este în spital
Foto: News.ro

Un gălățean a făcut praf o mașină de poliție. Agentul de la volan este în spital
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Un accident în urma căruia un agent de poliție a fost rănit și trei mașini, dintre care o autospecială de intervenție,  au fost serios avariate, a avut loc miercuri după-amiază, pe DN22 - E87. Impactul care a antrenat cele trei vehicule s-a produs între localitățile Isaccea și Tulcea.

Potrivit polițiștilor, cel care ar fi determinat coliziunea ar fi fost un șofer din Galați, care,din neatenție, a lovit violent autospeciala de poliție care se deplasa în aceeași direcție. Agentul de la volan nu a mai putut stăpâni mașina și a intrat pe contrasens, lovind în plin o altă mașină. 

 

“Din primele verificări efectuate de poliţiştii ajunşi la faţa locului, a reieşit faptul că, un bărbat în vârstă de 25 de ani, din Galaţi, în timp ce conducea un autoturism din direcţia oraşului Isaccea către Tulcea, ar fi intrat în coliziune cu o autospecială de poliţie, care circula regulamentar pe acelaşi sens de mers. În urma impactului, autospeciala a fost proiectată pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 64 de ani, din Tulcea”, a precizat IPJ Tulcea.

 

În urma impactului, polițistul de la volan, în vârstă de 24 de ani, a fost rănit. Poliţiştii au stabilit că toţi conducătorii auto deţineau permise de conducere valabile şi nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice. IPJ Tulcea a menţionat că în cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Citit 3327 ori Ultima modificare Miercuri, 16 August 2023 19:14

2 comentarii

  • postat de Geos
    Joi, 17 August 2023 09:16
    5.2.205.***
    E plina tara de melteni ce se grăbesc pe nicăieri.
    Vezi întrarea în Galați, dinspre Tecuci, unde limita de viteza de 30 km/h nu e respectata nici de bicicliști.
    Vezi intersecția de la întrarea în Sendreni unde mai nimeni nu respecta aceeasi lumita de viteza.
    Politia sta cuminte ca vin alegerile ;
    0
    0
  • postat de Ady
    Joi, 17 August 2023 07:24
    92.86.16.***
    Soferii galateni, lovesc si in judetele invecinate.
    Nu ne mai facem bine.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.