Căței abandonați la poarta Ecosal

Căței abandonați la poarta Ecosal
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

"Astăzi dimineață, am găsit la poarta Adăpostului Public, abandonați, acești cățeluși jucăuși. Poate sunt iubitori de animale care și-i doresc cu adevărat, nu ca stăpânul iresponsabil care, în loc să-și sterilizeze câinele, abandonează puii!", este mesajul însoțit de fotografii postat de Ecosal Ecarisaj pe Facebook.

Din păcate, se pare că indivizii care abandonează pui nevinovați nu au nici scrupule și nici limite. Ori poate își imaginează că "salvează" niște vieți aruncându-le în poarta adăpostului public.

Pe bună dreptate, în comentariile postate pe Facebook, gălățenii se întreabă dacă persoana care a părăsit cățeii în poarta Ecosal nu ar putea fi identificată pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere și sancționată așa cum merită...

Citit 3124 ori Ultima modificare Joi, 24 August 2023 06:49

1 comentariu

  • postat de bacambasul
    Joi, 24 August 2023 12:24
    95.77.107.***
    Se pare ca cineva vrea sa va ia painea de sub nas...Sau vazand ca cei care sunt platiti sa-i adune de pe strazi, nu-si fac treaba, au gandit ca poate nu aveti carburant si vi i-au livrat la "botu' calului". De ce nu i-o fi dus la primarie sau trezorerie?
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.