Zbor cu Dacia pe deasupra scuarului

Zbor cu Dacia pe deasupra scuarului
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Nu este o figură de stil, ci pura realitate, petrecută luni, la orele prânzului, pe strada Brăilei. La o oră de trafic intens, un autoturism din gama Dacia a aterizat, la propriu, în mijlocul spațiului verde vizavi de sediul Inspectoratului Județean de Poliție. Autoturismul a urcat bordura foarte înaltă care delimitează carosabilul de spațiul verde și a "staționat" cu toate cele patru roți pe gazon. În urma impactului, cauzat foarte probabil de un cumul de factori printre care viteza și un posibil impact cu un alt vehicul, nu a fost nimeni rănit, ci doar orgoliul șoferului și, bineînțeles, mașina, care a suferit câteva avarii.

Nu este prima dată când noile borduri, de o înălțime apreciabilă, devin obstacole "de trecut" în accidente rutiere. Relativ recent, un autobuz a rupt "barajul" în aceeași zonă, în urma unei coliziuni în care au fost antrenate mai multe vehicule, din cauză că un șofer nu a acordat prioritate.

Citit 6471 ori Ultima modificare Marți, 29 August 2023 11:27

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Gigel
    Luni, 28 August 2023 18:09
    5.13.128.***
    Numai "jmeckeri" in trafic. Permise primite in punga de pufuleti, ca nu spunem coruptie, preventie nu exista inafara de panda la dunga continua si radar in boscheti. Parcat pe trecere, in curba sau statia de autobuz sa puna un bilet la pariuri....
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.