Ajutoare financiare pentru familiile victimelor de la Crevedia

Ajutoare financiare pentru familiile victimelor de la Crevedia
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Eventualii aparținători gălățeni ai victimelor exploziilor de la Crevedia pot beneficia de sprijin financiar, în baza unei hotărâri de Guvern, pentru acoperirea unor cheltuieli pentru transport, cazare și masă.

„În vederea sprijinirii familiilor și persoanelor afectate de tragicul eveniment produs la Crevedia, județul Dâmbovița, în data de 26 august 2023, aparținătorii acestora cu domiciliul în județul Galați pot solicita, conform prevederilor Hotărârii Guvernului nr.782/31.08.2023, la Agenția Județeană pentru Plați si Inspecție Socială Galați, ajutoarele de urgență instituite de Guvern acordate pentru acoperirea cheltuielilor de transport, cazare, masă și alte cheltuieli neprevăzute familiei sau însoțitorului persoanei rănite, pe perioada spitalizării răniților în țară sau în străinătate”, informează directorul Agenției Județene pentru Plăți și Inspecție Socială (AJPIS) Galați, Răzvan Avram.

Documentele și formularele necesare se găsesc pe site-ul AJPIS Galați și se depun în format scris la sediul instituției, din strada Regiment 11 Siret nr. 46A Galați.

Citit 764 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Septembrie 2023 07:03

1 comentariu

  • postat de despagubiri din bani criminalilor
    Miercuri, 06 Septembrie 2023 20:39
    5.13.199.***
    De ce sa platim noi hotiile si crimdele celor din crevedia?trebuiesc arestati, averile confiscate si din banii lor sa fie platite spitalele din afara si din tara unde sint internate victimile si plata despagubirilor si constructia de case tot din averea lor
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.