Micuții refugiați ucraineni, din nou la școală

Micuții refugiați ucraineni, din nou la școală
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Micuții ucraineni aflați la Fundația „Inimă de Copil” Galați au dat startul unui nou an școlar. Pentru cei 50 de școlari, Centrul de Refugiați din Galați de la Fundația „Inimă de Copil” dispune de doi educatori ucraineni și 2 grupuri pentru preșcolari, pentru copii cu vârste între 2 și 4 ani și între 5 și 6 ani. La Centrul de Refugiați din Brăila, de la Fundația ”Inimă de Copil”, există o grupă de 20 de preșcolari și 2 educatori ucraineni.

„Am sărbătorit acest început cu dansuri, discursuri, cadouri și multe zâmbete. Copiii au fost încântați de planul de activitate, iar bucuria lor ne-a încălzit inimile. Avem aproximativ 50 de micuți ucraineni care au pornit într-o nouă călătorie în universul învățăturii, alături de profesorii noștri devotați. Centrul de Refugiați din Galați, Fundația «Inimă de Copil» dispune de 2 educatori ucraineni și 2 grupuri pentru preșcolari, pentru copii cu vârste între 2 și 4 ani și între 5 și 6 ani. La Centrul de Refugiați din Brăila - Fundația «Inimă de Copil», avem o grupă minunată de 20 de preșcolari și 2 educatori ucraineni. Pe lângă orele zilnice specifice programului, micuții noștri participă la ieșiri și activități interactive de dezvoltare și integrare socială sau evenimente și excursii alături de copiii români. De asemenea, le este asigurat necesarul de rechizite școlare și toate materialele educative, precum și o masă caldă în fiecare zi”, au scris reprezentanții Fundației „Inimă de Copil” Galați pe pagina de Facebook.

Citit 1019 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Septembrie 2023 01:56

3 comentarii

  • postat de Unde va este spritul gazetaresc adevarat ? Unde e patriotismul vostru VL????
    Miercuri, 06 Septembrie 2023 19:29
    108.245.201.***
    Alo VL !! De ce nu invitati (sau mergeti acolo in ucraina, ) un preot sau invatator/profersor din comunitatea romaneasca din nordul Bucovinei pt un interviu , sa vedem si noi cum ne sunt tratati romanii nostri acolo ..in ce limba invata ? etc ..Sau trebuie sa fiti politc corecti ??
    0
    0
  • postat de Vrem drepturi egale
    Miercuri, 06 Septembrie 2023 11:06
    5.13.199.***
    Oare micuti romani din ucraina unde se ascund sa invete in romana?
    0
    0
  • postat de Tricolor
    Miercuri, 06 Septembrie 2023 10:08
    46.97.176.***
    Copiii ăștia nu vor uita niciodată ROMÂNIA și pe lingă ei multe persoane din ukr.
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.