Cum s-au distrat gălățenii la Danube Rock Sounds - seara I (FOTO și VIDEO)
Foto: Elsa Stavro

Cum s-au distrat gălățenii la Danube Rock Sounds - seara I (FOTO și VIDEO)
Mesaj cu două fețe pentru Tudor Chirilă
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Prima seară la Festivalul Danube Rock Sounds a fost una reușită, în ciuda unei ploi torențiale (care ar fi fost mult mai potrivită cu concertul CARGO de duminică). Prima zi a acestui eveniment mult așteptat a reușit să încânte și să impresioneze publicul prezent, creând o atmosferă plină de energie. Festivalul a debutat la ora 19.00 şi a continuat cu şase ore de muzică non-stop.

Prima trupă care a urcat pe scenă, deschizând calea pentru o seară plină de rock autentic, a fost formaţia Melting Dice, cu o prestație energică și captivantă, care a alimentat entuziasmul publicului. Prestația trupei COMA a reușit, cu fiecare notă și fiecare vers, să captiveze inimile și mințile spectatorilor. Atmosfera a fost electrizantă, iar mulțimea a cântat și a dansat alături de cei de pe scenă. Coma a demonstrat la Galaţi, încă o dată, de ce este considerată una dintre cele mai bune trupe rock din România, nici ploaia nestricându-i planurile. Cânta trupa COMA când cerurile s-au deschis, dar nici membrii trupei, nici fanii din nucleul dur care a rămas în fața scenei nu au părut deranjați de apă, mai ales că nisipul plajei Dunărea a absorbit-o mult mai bine decât o făcea, cu ani în urmă, gazonul necăjt de pe stadionul cu același nume. Spectatorii mai în vârstă au scos din genți pelerinele de ploaie, alții s-au adăpostit sub umbrelele rămase deschise pe plajă, dar nimeni nu a plecat. Cei tineri, evident, nu au avut probleme cu ploaia, doar au strâns rândurile în fața scenei, trăgându-și căldura unul de la celălalt, preocupați doar să cânte alături de soliști.

Nu știu alții cum sunt, dar eu le mulțumesc organizatorilor pentru sunetul impecabil, perfect adaptat sonorităților fiecărei trupe. Din experiența altor festivaluri de gen, un sunet bun e greu de obținut, mai ales în condiții atmosferice imprevizibile. 

byron a continuat să electrizeze atmosfera, ploaia s-a oprit, iar spectatorii s-au strâns ca de fiecare dată aproape de scenă, să își vadă preferații, să-i fotografieze, să cânte alături de ei.

Seara s-a încheiat cu Vama, Tudor Chirilă&comp ținând spectatorii ocupați și fericiți până la final, cu hiturile lor binecunoscute și interpretări pasionale.  La final s-a organizat Silent Party, care a pus punctul pe "i", fiind un fel de afterparty plin de energie și interacțiune cu publicul. 

Festivalul Danube Rock sounds continuă astăzi și mâine la plaja Dunărea, intrarea făcându-se începând cu ora 17,00, iar concertele începând la 18,00.  Astăzi, la ediţia a noua a festivalului "Danube Rock Sound" vor urca pe scenă Open Doors, care vor face și debutul, de la ora 17.00, Stema, E-an-na, Luna Amară şi Subcarpați, iar de la ora 00,00 urmează să înceapă retro party cu DJ Bully.

Citit 1637 ori Ultima modificare Sâmbătă, 16 Septembrie 2023 22:18

2 comentarii

  • postat de un cetatean
    Sâmbătă, 16 Septembrie 2023 22:34
    213.157.191.***
    de ce nu s-a tinut intr-o sala acoperita? sala sporturilor? sau nu exista o sala in galati pentru concerte? nici nu v-a exista vreodata ... ca doar avem treatru muzical ?!!! intr-o sala de fost cinematograf al santierului naval :)))) !!!??? se pare ca atata meritam, atat s-a putut
    0
    0
  • postat de MIHAI
    Sâmbătă, 16 Septembrie 2023 13:00
    86.124.202.***
    Tudor Chirilă nu a venit la Galați să-l laude pe JOIANIS ptietenul lui???Acum ceva ani în urmă era în stradă pt el!!!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.