Tudor Chirilă și Irina Rimes s-au luptat pentru vocea tecucencei Ada Chicoș

Tudor Chirilă și Irina Rimes s-au luptat pentru vocea tecucencei Ada Chicoș
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

„Nu am auzit niciodată o voce feminină cântând «Metallica» atât de convingător! E o performanță ce ai făcut! Dincolo de voce, tu ai avut un performance foarte coerent, foarte puternic, exploziv, dinamic, foarte nebun”, a exclamat Tudor Chirilă, după ce și-a întors scaunul, revendicând-o în echipa lui de la „Vocea României” pe tecuceanca Ada Chicoș. Artista are doar 20 de ani și este studentă în Arad. Nu și-a părăsit orașul cu inima ușoară. Răutatea concitadinilor a marcat-o profund.

Ada a fost adoptată când avea doar un an și jumătate. Pentru ea, familia este totul, deși oamenii au fost foarte răi cu ea, mai ales când era copil, atunci când i-au spus că femeia care o crește nu este mama ei: „Mama mea m-a salvat și sunt un copil foarte dorit în familie. Eu am fost adoptată la vârsta de un an și jumătate și nu e o rușine. Când eram copil îmi spuneau: «Nu-i mama ta!», așa am aflat. Eram la bloc, aveam patru sau cinci ani, și a venit un copil la mine și mi-a zis: «De ce stai cu femeia aia, nu e mama ta?!». Nu știam ce înseamnă treaba asta și m-am dus și i-am spus: «Mama, cum nu ești mama mea?». Ea nu a știut ce să-mi zică, mi-a explicat, dar eram atât de mică încât pe parcurs am învățat că nu trebuie să-mi fie rușine. Eu mamei mele îi datorez absolut tot”, a povestit Ada.

Ada a mai trecut și prin experiența teribilă a bullyingului. Avea doar 14 ani, iar primul ei prieten a convins-o să-i arate „ceva” pe cameră. Imaginile indecente au fost imediat făcute publice, iar adolescenta a devenit ținta hărțuirii: „Eu nu cred că vreunul dintre voi a fost călcat în picioare, jignit, scuipat pe stradă. O singură dată am greșit. O dată. Am crezut că o să treacă, dar din clasa a VIII-a până în clasa a XII-a, același lucru a fost. De când am ajuns în Arad la facultate, nu vreau să mă mai întorc în orașul acela”, a mărturisit Ada.

Vocea și interpretarea ei au întors două scaune din juriu. Tudor Chirilă și Irina Rimes au fost cei care au crezut în vocea ei puternică.

„Ada ești foc și pară! Mă tem că o să te duci la Tudor, că ai cântat rock”, i-a spus Irina, intuind alegerea tecucencei.

Tânăra a decis să meargă în echipa lui Tudor Chirilă.

Citit 2238 ori Ultima modificare Vineri, 22 Septembrie 2023 22:09

1 comentariu

  • postat de Omu Păianghen
    Sâmbătă, 23 Septembrie 2023 01:08
    5.13.176.***
    Fata asta a fost și la Superstar în 2021.
    Presupun că n-a făcut mulți purici acolo dacă s-a mutat la Vocea României acum.
    9
    2

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.