Patru persoane carbonizate pe șantierul Autostrăzii Moldovei, după o explozie la o magistrală de gaz

Patru persoane carbonizate pe șantierul Autostrăzii Moldovei, după o explozie la o magistrală de gaz
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Patru persoane au fost găsite carbonizate în urma unei explozii la magistrala de gaz de la Călimăneşti, iar alte cinci persoane au fost rănite. Victimele lucrau la construcția autostrăzii A7 - Autostrada Moldovei, conform hotnews.ro.

Din primele informații, angajații societății care executau lucrări la autostrada A7 ar fi lovit cu un utilaj de săpat o conductă care transporta gaz.

"În noaptea de miercuri spre joi, am fost solicitaţi să intervenim în urma producerii unei explozii urmată de incendiu, pe şantierul Autostrăzii Moldovei, în dreptul localităţii Călimăneşti. În urma evenimentului, au rezultat cinci victime rănite. Din nefericire, la faţa locului au fost descoperite patru victime carbonizate", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vrancea, Florin Olaru.

Trei dintre răniți nu au nevoie de îngrijiri speciale, fiind internaţi la Spitalul Municipal din Adjud, iar două victime sunt evaluate la Spitalul "Bagdasar Arseni" și la Spitalul "Floreasca" din București, a declarat ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

Citit 2213 ori Ultima modificare Joi, 21 Septembrie 2023 09:45

3 comentarii

  • postat de pro
    Vineri, 22 Septembrie 2023 22:32
    5.13.199.***
    Daca compania asteapta toate avizele, termina lucrarea in 2100. Din pacate viteza de executie inseamna erori si uneori morti. Intotdeauna a fost asa!
    0
    0
  • postat de Ion
    Joi, 21 Septembrie 2023 15:18
    5.13.168.***
    Ia sa vedem, il aresteaza si pe Umbrarescu - asa cum i-a arestat pe administratorii firmei cu fostul punct de lucru GPL la Crevedia? Arafat trebuie sa isi dea demisia iar? Continua circul?
    4
    9
  • postat de Cristi
    Joi, 21 Septembrie 2023 10:55
    5.2.209.***
    Dumnezeu sa ii ierte, cel de la protectia muncii, emitentii de avize si seful de santier/punct de lucru s-au cam dus, asa povara pe suflet 4 vieti, trebuie sa fie grea de suportat.
    0
    14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.