Șoferul care a furat mașina cumnatului a ajuns după gratii

Șoferul care a furat mașina cumnatului a ajuns după gratii
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Gălățeanul care s-a autoaccidentat cu o mașină pe care o furase și o condusese într-o stare de ebrietate vecină cu coma alcoolică își va petrece următoarele 30 de zile în arestul poliției. Cristian Roșca (42 de ani) a fost reținut după ce, duminică dimineață, a fost depistat pe Drumul de Centură, într-o mașină răsturnată, care aparținea unei firme de închirieri auto din București.

Bărbatul, aflat la volan, sustrăsese autoturismul ce fusese închiriat de cumnatul său și plecase la plimbare, deși nu avea permis de conducere. În zona Cimitirului "Sf. Lazăr", a acroșat o bordură și s-a răsturnat, în urma impactului el fiind singura persoană rănită.

La testarea cu etilotestul, a reieșit că avea o concentrație alcoolică în aerul expirat de 1,33 la mie, astfel că a fost dus la spital nu doar pentru îngrijiri medicale, ci și pentru prelevarea de probe biologice.

Roșca a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzațiile de furt în scop de folosință, conducere fără permis și sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă. Judecătoria Galați a admis luni propunerea de arestare formulată de parchet, înregistrând, totodată, și contestația bărbatului reținut, care a apreciat măsura ca fiind prea aspră.

Citit 2133 ori Ultima modificare Marți, 26 Septembrie 2023 16:47

1 comentariu

  • postat de ADYtza74
    Miercuri, 27 Septembrie 2023 06:44
    109.166.131.***
    Daca nu avea permis era șofer? Sau doar daca stai la volan ești și șofer?
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.