Hoții au dat atacul la Taxe și Impozite

Hoții au dat atacul la Taxe și Impozite
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Încă un sediu al unei instituții publice din județul Galați face acum obiectul unei anchete penale după ce în cursul nopții de miercuri spre joi persoane încă neidentificate au pătruns în incintă și au vandalizat tot, în căutare de bani. Este vorba despre Serviciul Fiscal Orășenesc de la Tg. Bujor, care în momentul de față funcționează provizoriu într-un spațiu al Căminului Cultural din Umbrărești.

Potrivit primelor informații, hoții nu ar fi găsit bani, motiv pentru care s-au mulțumit să distrugă sistemul de supraveghere, tăind cablurile camerelor video. Au smuls sistemul de alarmă și au golit extinctoarele de stingere a incendiilor. Poliția a făcut primele cercetări la fața locului și încearcă să stabilească un cerc de suspecți.

Cercetările în dosarul deschis pentru tentativă de furt calificat și distrugere sunt coordonate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg. Bujor. În ultimul an, sediile mai multor instituții publice au fost vizitate de hoți, majoritatea fiind în municipiul Galați. Este vorba despre sediile Apă Canal, cel al Consiliului Județean și cel al Casei de Asigurări de Sănătate, dar și de Cantina de Ajutor Social de la Tecuci, de unde hoții nu au plecat cu mâna goală, ci cu 80 de kilograme de fasole. 

 

Citit 2131 ori Ultima modificare Joi, 05 Octombrie 2023 18:29

1 comentariu

  • postat de o gluma
    Joi, 05 Octombrie 2023 15:17
    89.39.81.***
    vina nu e a hotilor....ei au meseria lor. trebuie sa traiasca si familia lor. da de ce nu scrieti acolo, mare: NU AVEM BANI IN SEIF. oamenii intelegeau si nu se chinuiau pina nu aparea scris AVEM BANI IN SEIF....
    0
    12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.