Un bărbat cu tulburări psihice a semănat teroare la Tecuci

Un bărbat cu tulburări psihice a semănat teroare la Tecuci
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Un nou caz în care o persoană cu evidente tulburări de comportament a pus în pericol siguranța publică s-a înregistrat la Tecuci, în urmă cu două seri, pentru potolirea acestuia și ”scoaterea” din scenă fiind, încă o dată, nevoie de intervenția în forță a poliției. Alerta a fost dată pe 112, apelul semnalând faptul că un individ face scandal în zona unui bloc din centrul municipiului. Jandarmii direcționați inițial la fața locului nu au putut constata decât că persoana reclamată spărsese geamul de la ușa de acces, după care a fugit, motiv pentru care a fost mobilizată poliția. Mai multe echipaje l-au căutat pe turbulent prin oraș. L-au găsit în timp ce agresa verbal și chiar fizic mai multe persoane. Trei oameni, doi bărbați trecuți de 60 de ani și o femeie de 56 de ani, au nimerit în calea furibundului. 

”La scurt timp, pe strada Gheorghe Petrașcu, din municipiul Tecuci a fost depistată o persoană de sex masculin, care manifesta un comportament violent față de persoanele pe care le întâlnea și, întrucât nu s-a supus somațiilor polițiștilor de a înceta, a fost imobilizat și condus la sediul unității de poliție. S-a stabilit identitatea acestuia, fiind vorba de un bărbat, cu vârsta de 37 de ani, din municipiul Tecuci”, a precizat ag. șef pr. Ciprian Stoica, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați. 

Polițiștii nu au reușit însă să se înțeleagă mai mult cu individul aflat într-o stare de agitație extremă și au fost nevoiți să îl ducă la Psihiatrie, unde a fost internat. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal pentru tulburarea ordinii publice, lovire sau alte violențe, amenințare și distrugere, urmând să se stabilească, în primul rând, dacă bărbatul poate fi tras la răspundere penală. 

Citit 822 ori Ultima modificare Joi, 05 Octombrie 2023 17:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.