Incendiu violent produs de un banal scurtcircuit
Foto: Foto: ISU Galați

Incendiu violent produs de un banal scurtcircuit
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Un incendiu violent, care a pus în pericol mai multe locuințe din satul Vasile Alecsandri, comuna Braniștea, a avut loc joi dimineață. Flăcările puternice, care au cuprins un imobil, au fost observate tarziu de proprietarii care au reușit totuși să cheme pompierii înainte ca pârjolul să se extindă la locuințele învecinate.

La sosirea la fața locului a celor două autospeciale de stingere de la Galați și a unui echipaj SMURD, pregătit să intervină în cazul în care ar fi existat victime, focul afectase deja o anexă de circa 150 de metri pătrați. Din păcate, dependința, cu tot mobilierul și bunurile din ea, a ars aproape în întregime, pompierii reușind să limiteze extinderea focului la casă și la gospodăriile învecinate.

”Când au ajuns la locul evenimentului, flăcările se manifestau la o anexă de 150 mp, ale cărei bunuri și mobilier au fost distruse de incendiu. Pompierii militari au reușit localizarea incendiului în limitele găsite, fiind salvată casa și bunurile aferente”, au anunțat reprezentanții ISU Galați la finalul intervenției.

Specialiștii au reușit să stabilească și circumstanțele care au dus la producerea incidentului. Cauza ca mai probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit apărut la instalația electrică din anexa afectată.

Citit 1693 ori Ultima modificare Joi, 12 Octombrie 2023 12:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.